Προχωρά για Πιπίνη ο Απόλλων

Επιβεβαιώνονται οι επαφές του Απόλλωνα με τον Χρήστο Πιπίνη.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για μεταγραφές, ώστε να δυναμώσει και άλλο το ρόστερ του. Όπως επίσης δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών. Το προ ημερών ρεπορτάζ του flnews.gr σχετικά με το ενδιαφέρον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τον Χρήστο Πιπίνη επιβεβαιώνεται. Εκτός απροόπτου, ο 31 ετών μπακ θα υπογράψει στην ομάδα και θα τη βοηθήσει στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Αθηναίος παίκτης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ακράτητο, Βέροια, Πανσερραϊκό, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στη Super League με την Καλλονή. Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» ξεχνούν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, τη Δευτέρα (21/12), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League. 

Στον Απόλλωνα θέλουν να φύγουν με το τρίποντο από την Αχαΐα και να εκμεταλλευτούν τη «σφαγή» ανάμεσα σε ΑΕΛ και Τρίκαλα, ώστε υπό προϋποθέσεις να μείνουν μόνοι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep