Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Για ρεβάνς και άνοδο ο Απόλλων

Πανέτοιμος για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Απόλλων.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε την Τρίτη (14/5) την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης (15/5) με τους Βολιώτες και θα παραταχθεί ενισχυμένη συγκριτικά με τον αγώνα που έδωσε την Κυριακή με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο αρχισκόρερ Μιχάλης Μανιάς επιστρέφει από τιμωρία στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ στην 20άδα που ανακοινώθηκε συμπεριλήφθηκαν τα ονόματα των Σωτήρη Λεοντίου και Στράτου Χιντζίδη, οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι για το ματς με την ομάδα της Πέλλας. Εκτός έμεινε ο αμυντικός Τρύφων Κρουσταλέλης, ο οποίος και κάρτες έχει και τραυματίας είναι.

Στον Απόλλωνα εκτιμούν ότι αν κατακτήσουν το τρίποντο, τότε θα έχουν σφιχταγκαλιάσει την υπόθεση άνοδο και ακολούθως θα παλέψουν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Πάντως, η βαριά ήττα του πρώτου γύρου (3-0) δεν έχει ξεχαστεί από τους «κυανόλευκους» που θα προσπαθήσουν να πάρουν άτυπη ρεβάνς.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτταρά, Γουμάγια, Χατζηζήση, Ρόβα, Ιασωνίδη, Κατσίκη, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Καμαρά, Καραμαλίκη, Τσεμπερίδη, Καραδέμητρο, Λεοντίου, Κιάσσο, Κύργια, Διαμάντη, Μανιά, Χιντζίδη και Δεληζήση.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep