Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε το σύνθημα για την άνοδο, η οποία όπως τόνισε είναι στα δικά τους χέρια.

Δεν θέλησε να μείνει στην εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής του Απόλλωνα και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν διότι δεν υπάρχουν κενά και τα παιχνίδια δεν έχουν απόσταση μεταξύ τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ενα κλειστό παιχνίδι. Και οι δύο αντίπαλοι προσπαθήσαμε η απέναντι ομάδα να μη βγάλει τα καλά της. Παιχνίδι τακτικής με λίγες φάσεις. Ψάξαμε το παιχνίδι να το πάμε σε συγκεκριμένες φάσεις, δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στη φάση του Μανιά. Στην πρώτη φάση που έκανε Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε το κόρνερ και έβαλε το γκολ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα. Ήρθε η μεγάλη φάση στο τέλος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε πρώτοι και κοιτάμε το επόμενο ματς. Συνεχίζουμε ήρεμοι στα τρία παιχνίδια που απομένουν και θέλουμε συγκεκριμένους βαθμούς για να αλλάξουμε κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας που μας στήριξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα τους κάνουμε περήφανους και θα πετύχουμε την άνοδο. Είμαστε η πρώτη ομάδα που μπορεί να φτάσει στον στόχο. Παντού θα δώσουμε τη μάχη μας. Πιστεύω ότι το 73 +1 θα μας δώσει την άνοδο. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Κάποιο παιχνίδι μπορεί να φαντάζει πιο εύκολο, άλλο πιο δύσκολο, δεν υπάρχουν εύκολα ματς, θα δώσουμε τη μάχη μας και στα τρία και έχουμε πίστη ότι θα το πετύχουμε. Εμείς κρατάμε γερά την τύχη στα χέρια μας. Ότι έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, κάναμε κι εμείς. Είμαστε μια ομάδα που είχε την άνεση των βαθμών και επεδίωξε να μην κινδυνεύσουμε και κυνηγάμε. Επιδιώξαμε εμείς να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε, αυτά τα ντέρμπι είναι κλειστά.

Ο αντίπαλος έκανε μία φάση και προηγήθηκε. Έτσι είναι αυτά τα ντέρμπι, όταν οι παίκτες είναι προσηλωμένοι είναι φυσιολογικό να μην γίνονται φάσεις και να πάμε σε κλειστό ματς, έχουν έρθει πολλές νίκες με μια και δύο φάσεις. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να φέρουμε τους βαθμούς που θέλουμε στη συνέχεια. Ο Απόλλωνας δίκαια βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και τις περισσότερες φορές στην 1η θέση, κρατάμε πολύ δυνατά τη τύχη στα χέρια μας. Θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη μας να αλλάξουμε κατηγορία. Σίγουρα όλες οι ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές θα ζήσουν με το άγχος.

Εμείς στα ματς δίνουμε τη μάχη μας μέσα στις τέσσερις γραμμές για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πεθάνει, έχουμε μαζέψει 70 βαθμούς που τους κερδίσαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές, δεν κερδήθηκε τίποτα απ' έξω. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος, πρωταθλητισμός χωρίς άγχος δεν γίνεται. Είναι 70 βαθμοί ματωμένοι, δεν πήγαμε πουθενά να νικήσουμε εύκολα. Δώσαμε τις μάχες μας, πεθάναμε, έτσι θα συνεχίσουμε και στα τρία επόμενα ματς».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα μίλησε ο Κώστας Ιασωνίδης:

«Δεν έχουμε άγχος, είχαμε θέληση πως θα βάλουμε γκολ να ισοφαρίσουμε. Περισσότερο στεναχωρηθήκαμε με το δάκρυ του Κατσίκη παρά ότι χάσαμε σήμερα, γιατί είχαμε ένα αντίπαλο που έκανε μια φάση και εμείς είχαμε κατοχή μπάλας, κερδισμένες μονομαχίες και περισσότερες φάσεις. Δεν ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις, τι να κάνουμε. συνεχίζουμε. Έχουμε ένα αγώνα τη Κυριακή με τον Παναιτωλικό, πάμε για τη νίκη για να έρθει ευκολότερα η άνοδος».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep