Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παθιασμένος ο Απόλλων

Διατεθειμένοι να παίξουν με πάθος για να νικήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου είναι στον Απόλλωνα.

Πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο της ανόδου είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Οι καρποί των κόπων των «κυανόλευκων» αποδίδουν και ασφαλώς πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι της Τετάρτης (15/5) με τον Ολυμπιακό Βόλου, στη Ριζούπολη. Οι ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχουν αντιληφθεί πλήρως την κρισιμότητα της αναμέτρησης και σκοπεύουν να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Απέναντι στα Γιαννιτσά ο στόχος επετεύχθη σχετικά εύκολα. Έστω και αν υπήρξε χαλάρωση στο τέλος. Εύκολη νίκη με 4-2 και τώρα ο «τελικός» με τους Βολιώτες. Δεν σταματάει να ζητά συγκέντρωση ο Αλέκος Βοσνιάδης. Γνωρίζει καλά ότι λίγο το μυαλό να ξεφύγει, η καρδάρα μπορεί να χυθεί και να πάνε στράφι όλα.
Ο αρχισκόρερ Μιχάλης Μανιάς επιστρέφει στη διάθεσή του, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ πλέον και ο Αλέξης Τσεμπερίδης είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Κρουσταλέλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, οπότε από τη στιγμή που έχει συμπληρώσει και κάρτες δηλώθηκε να μην παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός παραμένει και ο τραυματίας Μοκτάρ Ντιαλό.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2013 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep