«Πιο δυνατοί στη Φιλιππούπολη»

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Σουλιώτης που ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Η δεύτερη μεταγραφή του Απόλλωνα Λάρισας από τη Βέροια μετά τον Δημήτρη Λίταινα ήταν ο Δημήτρης Σουλιώτης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που γυρνά σπίτι του. Όπως είπε:

«Όταν γυρνάς στην πόλη σου, στο σπίτι σου είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Έρχομαι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Λάρισας. Βλέπω ότι η ομάδα βγάζει βγάζει υγεία, ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, βαθμολογικά είναι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω.

Θεωρώ ότι όσο περνά ο καιρός κάποιες ομάδες θα λυγίζουν ακόμα περισσότερο και όπως παρακολούθησα στο ματς με τη Σπάρτη, όλο και θα ανεβαίνει ο Απόλλων. Όσο ψηλότερα φτάσει, τόσο το καλύτερο. Η παραμονή θα έρθει εύκολα πιστεύω».

Για την επικείμενη επιστροφή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και αν θα δώσει περισσότερη δύναμη:

«Το πιστεύω αυτό, γιατί πριν κάποια χρόνια ήμουν και στον Τύρναβο. Είχαμε αυτό το θέμα πάλι. Ο Τύρναβος ήταν στο Αλκαζάρ και δεν ήταν στην πόλη του. Αν ο Απόλλων επιστρέψει εκεί, θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο, θα έχει μια δυνατή έδρα και θα παίρνει λίγο πιο εύκολα τα αποτελέσματα».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους:

«Να στηρίξουν την προσπάθεια του Απόλλωνα, να έρθουν στο γήπεδο, γιατί η ομάδα από ό,τι βλέπω πάει πάρα πολύ καλά και είναι κρίμα να μη μαζεύει κόσμο. Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω, έχει πολλούς Λαρισαίους η ομάδα και έχω μάθει τα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα συναντήσω ένα ωραίο κλίμα».

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Στην οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εντάχθηκε από την Παρασκευή (09/03) και ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης. Ο υψηλόσωμος πρώην παίκτης της Α.Ε.Λ. (8 συμμετοχές), ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας πριν κάνει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τύρναβο, όπου στην Football League μέτρησε 19 αγωνιστικές παρουσίες.

Ο Σουλιώτης προέρχεται από τη Βέροια, της οποίας ήταν αρχηγός κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο (13 συμμετοχές) πριν η μακεδονική ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανόλευκη φανέλα».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep