Λίταινας: «Άνετη η παραμονή»

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Λίταινα ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Την απόκτηση του Δημήτρη Λίταινα από τη Βέροια ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ο Απόλλων Λάρισας. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» θα πετύχουν άνετα τον στόχο της παραμονής και είπε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για την ομάδα της πόλης μου, τον Απόλλωνα Λάρισας. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να τη βοηθήσω να πετύχει όσο πιο γρήγορα τον στόχο της παραμονής.

Μετά την πορεία μου στις προηγούμενες ομάδες, έχω ωριμάσει ποδοσφαιρικά και θα βοηθήσω, όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα του Απόλλωνα. Την έχω παρακολουθήσει, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και γρήγορα θα πετύχει την παραμονή.

Θα προσπαθήσω με τους συμπαίκτες μου, ώστε η ομάδα να παίζει ένα ποδόσφαιρο κατοχής και να πετύχουμε την παραμονή, κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει εύκολα όπως φαίνεται και στη βαθμολογία».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Λίταινα.
Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 21/09/1995 και προέρχεται από την ομάδα της Βέροιας με ένα γεμάτο και παραγωγικό πρώτο εξάμηνο όπου μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Πριν πάει το καλοκαίρι του 2017 στην μακεδονική ομάδα, είχε αγωνισθεί στον Τύρναβο από όπου ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του και στην Καλλονή (27 συμμετοχές) στην Football League. Πρόκειται για ένα πολύ καλό μπαλαντέρ που αναμένεται να βοηθήσει τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep