Σε θέση ισχύος…

Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ο Απόλλων Λάρισας στις Σέρρες για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. 

[googlead][/googlead]

Έχοντας απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί με σαφώς λιγότερη πίεση στο σαββατιάτικο (10/3, 15:00 ΕΡΤ3) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεδομένα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την θέση ισχύος έναντι των αντιπάλου τους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (9/3) χωρίς προβλήματα για τον Νίκο Θεοδοσιάδη. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σπάρτη τους Λουκά και Τσαναγουίτ. Αντίθετα εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι: Λαμπίρης, Τζέλλος, Χαραλαμπόπουλος, Κωτσιαρίδης, Μίσκου και τα νέα αποκτήματα, Σουλιώτης και Λίταινας. 

Αναλυτικά τους «εκλεκτούς» της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα αποτελούν οι: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Αγρόδημος, Ανδρέου Ε., Ανδρέου Ι., Γαρυφαλλόπουλος, Δημολιός, Ιβανίδης, Κακάμης, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρας, Σουλίδης, Συράκος, Τσιλούλης, Χατζής, Λουκάς, Τσαναγουίτ.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep