Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντζιαράς: «Το καλύτερο ξεκίνημα»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Ανδρέας Παντζιαράς, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

«Η πρεμιέρα πάντα κρύβει κάποιες εκπλήξεις. Η μία ομάδα δεν γνωρίζει την άλλη αλλά στα μέσα του πρώτου γύρου θα μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες θα τραβήξουν το καράβι για την πρώτη τετράδα»

Ο Παντζιαράς αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πιερικού, την οποία αφιέρωσε στον κόσμο που δίνει το παρών σε όλα τα παιχνίδια, είτε εντός είτε εκτός. Επίσης, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4:

Αρχικά είπε:

«Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Το παιχνίδι πήγε περίπου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θα κρινόταν στην αποφασιστικότητα τις δυνατές μονομαχίες και σε όλα αυτά τα κομμάτια πήγαμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο δεν βοηθούσε και ο αγωνιστικός χώρος όμως στο δεύτερο δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε την νίκη. Όσο περνούσε η ώρα ήταν φανερό ότι αν κέρδιζε κάποιος αυτός θα ήταν ο Απόλλωνας. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που από τα φιλικά φάνταζαν ως φαβορί, αλλά αν δεν είσαι σοβαρός και δεν καταθέτεις τις δυνατότητές σου στο γήπεδο θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Εμείς θα κρύβουμε τις αδυναμίες, θα βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

«Ηταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Το παιχνίδι πήγε περίπου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θα κρινόταν στην αποφασιστικότητα τις δυνατές μονομαχίες και σε όλα αυτά τα κομμάτια πήγαμε καλύτερα»

Για την πρεμιέρα και τις ήττες των φαβορί όπως ο Ηρακλής:

«Αυτό θα το δείξει η πορεία. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει κάποιες εκπλήξεις. Η μία ομάδα δεν γνωρίζει την άλλη αλλά στα μέσα του πρώτου γύρου θα μπορούμε να πούμε ποιες ομάδες θα τραβήξουν το καράβι για την πρώτη τετράδα».

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια είναι εκτός έδρας:

«Είχαμε και την Τετάρτη με τον Πανιώνιο εκτός έδρας και τα προηγούμενα 11 φιλικά ήταν εκτός μόνο με τον ΠΑΟΚ ήταν εντός . Δεν είχαμε την δυνατότητα λόγω γηπέδου. Εύχομαι να πάμε καλά και στα εντός».

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που από τα φιλικά φάνταζαν ως φαβορί, αλλά αν δεν είσαι σοβαρός και δεν καταθέτεις τις δυνατότητές σου στο γήπεδο θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Εμείς θα κρύβουμε τις αδυναμίες, θα βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος να κάνουμε ταμείο»

Για τον κόσμο:

«Για τους φιλάθλους του Απόλλωνα δεν υπάρχει μακριά και κοντά. Στην έδρα του Πανιώνιου 200 άτομα, μέρα Τετάρτη 21:00 το βράδυ και χθες μες την βροχή πάρα πολύ κόσμος. Δεν θα έλεγα ότι είναι ο 12ος παίκτης, αλλά ένας ακόμα συμπαίκτης μας στον αγωνιστικό χώρο. Μας δίνει ξεχωριστή ώθηση και δυναμική.».

Για την ρεβάνς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο:

«Είναι μακρινό το παιχνίδι . Μπροστά μας έχουμε τα Γιαννιτσά. Όταν έρθει εκείνο το παιχνίδι θα ασχοληθούμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι νεανική σε σχέση με πέρσι αλλά έδειξε ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, πιέζει και θα είναι δύσκολο».

 

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep