Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δείξαμε μαχητικότητα»

Ο Απόλλων 1926 έδειξε μαχητικότητα απέναντι στον Αιγινιακό σύμφωνα με τους Στέφανο Καπία και Σάββα Παντελιάδη.

Οι δύο πρωταγωνιστές της νίκης του Απόλλωνα επί του Αιγινιακού μίλησαν για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και τα στοιχεία που μέτρησαν για να φύγουν οι «κοκκινόμαυροι» νικητές από το Αιγίνιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι Καπίας, Παντελιάδης στο «metrosport»:

Για το που κρίθηκε το ματς με τον Αιγινιακό, ο Παντελιάδης σχολίασε: «Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα πετύχαινε το γκολ. Δείξαμε μεγαλύτερη μαχητικότητα και ότι το θέλαμε περισσότερο», ενώ ο Καπίας δήλωσε:

«Πιστεύαμε περισσότερο στη νίκη και αυτό φαινόταν. Μπήκαμε πιο αποφασιστικά, κερδίσαμε τις μονομαχίες και αυτό μέτρησε περισσότερο, ειδικά σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο».

Ο Καπίας είπε: «Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε ακόμη. Πιστεύω ότι οι ομάδες μεταξύ τους δεν έχουν τρομερές διαφορές. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ο Παντελιάδης από την πλευρά του τόνισε: «Εγώ δε μιλώ για άνοδο. Η άνοδος κρίνεται από κάθε αγώνα. Για μένα το τελευταίο παιχνίδι είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα η νίκη στην Κατερίνη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, αλλά χρειάζεται ταπεινότητα».

Last modified onΤετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep