Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να πάρουμε κάτι στα Γιαννιτσά»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε για την αναμέτρηση που κρίθηκε στη δύναμη λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Ο Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε για την αναμέτρηση που κρίθηκε στη δύναμη λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε πως για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία η νίκη επί του Πιερικού, ο Απόλλων θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα και στα Γιαννιτσά.

Για την δύναμη που ήταν ο απόλυτος κριτής σε μια αναμέτρηση που έγινε σε άσχημο αγωνιστικό χώρο μίλησε ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Ανδρέας Παντζιαράς.
«Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδοσφαιρο, αλλά μας προβλημάτισε ο αγωνιστικό χώρος. Δεν μπορούσαμε να έχουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, όπως και ο Πιερικός που έχει μια καλή ομάδα. Η γενική μας εικόνα ήταν καλή, το παινίδι μοιραία πήγε στη δύναμη. Είχα δώσει εντολή να παίξουν δυνατά οι ποδοφαιριστές μου, αφού ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο μας που ήταν κοντά. Για να έχει αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να πάρουμε κάτι θετικό στην επόμενη αγωνιστική στα Γιαννιτσά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep