Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πονάει στα άκρα η Βέροια

Λύσεις εκ των έσω αναζητά ο Καλαϊτζίδης.

 

Η Βέροια απέδειξε ότι με τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί του Τυρνάβου ξεπέρασε τη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. Η «Βασίλισσα του βορρά» επέδειξε σοβαρότητα και πέρασε στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν το χάρηκε όμως όσο ήθελε. Διότι ακόμα ένας πλάγιος αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ.

 

Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Γελαδάρη που υπέστη τράβηγμα και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μείνει ορισμένες ημέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και αν σκεφτεί κανείς ότι στα πιτς είναι ακόμα οι Γεωργιάδης-Λανγκλέ, ο πονοκέφαλος του Καλαϊτζίδη μεγαλώνει. Ο έμπειρος προπονητής πλέον καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει το κενό που έχει προκύψει στα άκρα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αστέρα.

 

Ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος πλάγιος αμυντικός αυτή τη στιγμή είναι ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ο οποίος όταν τραυματίστηκε ο Γελαδάρης τον αντικατέστησε. Και στα δεξιά μετατέθηκε ο Τζημογιάννης, ο οποίος ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του λειτούργησε σε αυτόν τον ρόλο.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep