Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασίλισσα στον κάμπο

Ο Νίκος Καλτσάς Ο Νίκος Καλτσάς

 

Πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια και απέκλεισε τον Τύρναβο.


Η Βέροια παρότι δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο στον Τύρναβο, τελικά πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας. Η Βασίλισσα του Βορρά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και στην επανάληψη απέδειξε την ανωτερότητά της και την ετοιμότητά της, σκοράροντας δις με τον Τάντιτς στο 51' και τον Καλτσά στο 65'. Εκτοτε διατήρησε άνετα το υπέρ της σκορ, ενώ να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Σκαθαρούδης, που μπήκε αλλαγή στο 82', αποβλήθηκε στο 91'. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν φυσικά μία ένεση ηθικού για τη Βέροια, η οποία προερχόταν από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα.
Στον επόμενο γύρο το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Μαγούλας-Καλλιθέα. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Γελαδάρη, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της. Να σημειωθεί πως ο κ. Καλαϊτζίδης δεν χρησιμοποίησε ούτε τον Κάντι, ούτε τον Ολαϊτάν, που θεωρούνται βασικά στελέχη.
Οι συνθέσεις:
Τύρναβος (Μιχάλης Ζιώγας): Γούκος, Ιακωβάκης, Λούγκος (56' Τσούκαλος), Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Κ. Σκούπρας, Τζέκος (57' Κράβαρης), Σουλίδης, Διαμαντίδης, Αντωνόπουλος, Κουβελάς.
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γελαδάρης (34' λ.τ Σαμαράς), Τζημογιάννης, Καλτσάς (66' Φαρινόλα), Παυλίδης, Λαναρής, Τάντιτς, Καπίας, Βεργώνης, Σιλιγαρδάκης, Αμαραντίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep