«Στοπ» στους οπαδούς για Λάρισα

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ ο ΑΟ Τρίκαλα ύστερα από την απόφαση του Κοντονή για απαγόρευση μετακίνησης

«Στοπ» στη διάθεση των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα να ταξιδέψουν στη γειτονική Λάρισα έβαλε ο Σταύρος Κοντονής ενόψει της αναμέτρησης των «νεοφώτιστων» με την ΑΕΛ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού λοιπόν γνωστοποίησε ότι απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΑΟΤ για το ματς της 13ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Ν. Κοντονή, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20-12-2015 και ώρα 18:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

* Με πρωινή προπόνηση στο Λογγάκι συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟΤ για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα (18:00 AEL F.C ARENA). Το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» περιλάμβανε αλτικές ασκήσεις και δύναμη και στην συνέχεια παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους. Ο Γιώργος Σικαλιάς ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις έπειτα από απουσία ενός μήνα, λόγω της θλάσης που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 11 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep