Στον ΑΟΤ ο Κοντοδήμος

Οι διοικούντες την ομάδα των Τρικάλων ανακοίνωσαν την εδώ και ένα μήνα συμφωνία τους με τον 33χρονο αμυντικό - Προπονήθηκε ο Αρσενίεβιτς

Την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα θα φοράει από το 2016 ο Δημήτρης Κοντοδήμος που αποτέλεσε παρελθόν από την Παναχαϊκή. Ο 33χρονος αμυντικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Αχαιούς στο τέλος του Νοεμβρίου ενώ από τις 15/11 ήδη είχε δει το φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον που είχε προσελκύσει η περίπτωσή του από τους ιθύνοντες των Τρικάλων. Έτσι, το… φλερτ μεταξύ των δυο πλευρών οδήγησε τελικά σε «γάμο» καθώς την Τρίτη (15/12) η διοίκηση των Θεσσαλών γνωστοποίησε κι επίσημα τη συμφωνία της με την έμπειρο μπακ.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Σε συμφωνία με τον AOT ήρθε ο Δημήτρης Κοντοδήμος. Ο έμπειρος αμυντικός που έχει παίξει σε ΑΕΛ, Ξάνθη, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Παναχαϊκή θα ενισχύσει την ομάδα μας από το 2016».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν αλλαγές αναφορικά με τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Όπως λοιπόν αναφέρεται ο Φίλιπ Αρσενίεβιτς βγήκε από την... καραντίνα. Ο Σέρβος άσος ύστερα από το παιχνίδι των Τρικάλων στη Ζάκυνθο τέθηκε εκτός ομάδας με απόφαση του Χρήστου Γιαλιά με συνέπεια για περίπου 20 ημέρες να προπονείται ατομικά. Όμως, ύστερα από νέα επικοινωνία τμεταξύ των δυο αντρών ο Αρσενίεβιτς έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (15/12).

Last modified onΤρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep