Επιστροφή Τσαμούρη!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε την επιστροφή του Κώστα Τσαμούρη στον Πανσερραϊκό. Χάλασε του Δαμιανάκη.

[googlead][/googlead]

Στις υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού επιστρέφει ο Κώστας Τσαμούρης όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών. Ο 23χρονος αμυντικός είχε πάρει εντολή να προπονείται μόνος του μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα στις 21 Ιανουαρίου, όμως έπειτα από 1,5 μήνα γυρνά και τίθεται στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Ο τεχνικός των «λιονταριών» εκτιμά τις ικανότητες του Τσαμούρη και πίεσε για την επιστροφή του. Εξάλλου, ο ίδιος δεν ήταν στο τιμόνι όταν η διοίκηση πήρε απόφαση να τον θέσει εκτός πλάνων. Έπειτα, λοιπόν, από την εξέλιξη αυτή οδηγείται σε «ναυάγιο» η μεταγραφή του Χαράλαμπου Δαμιανάκη από τη Βέροια. Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», άλλωστε, μέχρι να μπει στο περιθώριο ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος με 14 90λεπτα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σε ό,τι αφορά στην αντίδραση του Τάσου Κρητικού, ο οποίος πέταξε τη φανέλα του και έφυγε για τα αποδυτήρια στο 32' της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε σχετικά:

«Σίγουρα δεν είναι σωστό όταν είσαι επαγγελματίας να έχεις αυτή τη συμπεριφορά. Πρέπει όλοι να δέχονται τις αποφάσεις. Να ήταν πάνω στα νεύρα του; Θα μιλήσω μαζί του για να το λύσουμε εσωτερικά το ζήτημα. Είχαμε πρόβλημα στον άξονα. Είχαμε πει να πιέσουμε, κάτι που δεν έγινε και κάτι έπρεπε να αλλάξω».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep