Συνεννόηση και εγγυήσεις

Η στάση που θα τηρήσει ο Πανσερραϊκός στο θέμα της χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.

[googlead][/googlead]

Από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει έδρα η αναμέτρηση Ελπίς Σκουτάρεως - Απόλλων Παραλιμνίου (θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Σερρών την Κυριακή 15/10 στο πλαίσιο της Γ' Εθνικής), ο Πανσερραϊκός επέλεξε να κοιτάξει την επόμενη μέρα χαράσσοντας τη στρατηγική του για το μέλλον στη λογική της συνεννόησης, του διαλόγου, αλλά και των εγγυήσεων.

Ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Κυπαρρίσης έχει προειδοποιήσει για τον κίνδυνο καταστροφής του χλοοτάπητα, οπότε δεν κρίθηκε σκόπιμο να μπει η ΠΑΕ σε διαδικασία επιθετικών ανακοινώσεων που θα όξυναν το κλίμα αντιπαράθεσης. Αυτό δεν σημαίνει, όμως ότι θα μείνει και με σταυρωμένα χέρια σε αυτή την ιστορία.

Επειδή τα "λιοντάρια" θεωρούν ότι θα προκύψει σοβαρότατο πρόβλημα από την ταυτόχρονη χρήση του Δημοτικού γηπέδου από Πανσερραϊκό και Ελπίδα Σκουτάρεως θα επιδιώξουν επαφές με τον ΟΠΑΚΠΑ.

Επί της ουσίας θα ζητήσουν, είτε να χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο ο Πανσερραϊκός το γήπεδο, είτε να εγγυηθεί κάποιος υπεύθυνος ότι δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο εφόσον παραχωρηθεί -ειδικά σε μόνιμη βάση- και στην Ελπίδα Σκουτάρεως. «Να ξέρουμε πού να ζητήσουμε ευθύνες. Να μην κρύβονται μετά» σχολίαζαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

[googlead][/googlead]

 

 

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep