«Θέλουμε στήριξη»

Οι Γκούρτσας, Τσαμούρης, Παπουτσογιαννόπουλος μίλησαν για τον φετινό Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Τη βοήθεια του κόσμου θέλει ο Πανσερραϊκός για να μπορέσει να έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτό τόνισαν οι Δημήτρης Γκούρτσας, Κώστας Τσαμούρης και Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος μετά το φιλικό με τη Δόξα Δράμας. Ο Γκούρτσας ανέφερε στην ΕΡΤ3:

«Υπάρχουν δυνατότητες για την ομάδα, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Αν είμαστε αυτοί που ξέρω ότι μπορούμε να είμαστε, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα είμαστε αρκετά καλά».

Ο Κώστας Τσαμούρης δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ δυνατό τεστ με μία μεγάλη ομάδα που όπως φαίνεται θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α' Εθνική. Εμείς φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Είμαστε μια νέα ομάδα και ελπίζω στη συνέχεια να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να πάμε ακόμα καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός διαχρονικά ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Θα το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που θέλουμε είναι να έρθει ο κόσμος, να μας στηρίξει. Χρειαζόμαστε τη στήριξή του και ξέρουμε ότι είναι πολύς».

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος είπε:

«Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, μια δυνατή έδρα και παιχνίδι με παιχνίδι να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύω μπορούμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Ο Άρης είναι φαβορί, ο ΟΦΗ πολύ δυνατή ομάδα, τα Τρίκαλα, η Δόξα που πήρε παίκτες από τη Super League, αλλά πιστεύω ότι τα δύο μεγάλα φαβορί είναι ο ΟΦΗ με τον Άρη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 01:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep