«Ακλόνητο φαβορί ο ΟΦΗ»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Το εναρκτήριο ματς του Πανσερραϊκού στη Football League είναι με τον ΟΦΗ εντός έδρας. Ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγώνα αυτόν, ενώ χαρακτήρισε ακλόνητο φαβορί για άνοδο την ομάδα του Ηρακλείου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος:
«Ελπίζω να είναι η τελευταία χρονιά που συμβαίνει αυτό. Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη, γιατί οι παίκτες περιμένουν να μπουν στο γήπεδο».

Για το αν ευνοεί κάποιες ομάδες η καθυστερημένη έναρξη της Football League:
«Για κάποιες ομάδες σαν την δική μας μπορεί να είναι καλύτερα γιατί αποκτούν μεγαλύτερη συνοχή, υπάρχει περισσότερος χρόνος και οπότε με αυτήν την έννοια ο χρόνος μπορεί να είναι καλός ή κακός για όλους. Αυτό είναι σχετικό για τους πάντες».

Για το αν θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις:
«Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, εύχομαι να μην υπάρξει καμία αποχώρηση. Για να το προλάβεις, πρέπει να γίνουν πιο αυστηρά τα κριτήρια συμμετοχής των ομάδων, ούτως ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αξιοκρατία στο πρωτάθλημα».

Για το αν ήθελε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα:
«Η ερώτηση είναι υποθετική γιατί όλοι θα παίξουν με όλους. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, και με με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου (σ.σ. Παπαδόπουλου) θα ήθελα να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο γιατί είναι φίλος μου και εξαιρετικό παιδί, το έδειξε πέρυσι. Εφέτος ο ΟΦΗ είναι από τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι το φαβορί και αυτό είναι καλό για εμάς. Θα είναι μια καλή πρεμιέρα για εμάς».

Για την αλλαγή του αριθμού των ομάδων που υποβιβάζονται:
«Θεωρώ ότι είναι καλύτερο αλλά και πολύ δύσκολο παράλληλα γιατί υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες».

Για το Νίκο Κουσκουνά:
«Ο Νίκος ήταν πρώτος σκόρερ για δύο χρόνια, τι άλλο σχόλιο να κάνω; Έχει ικανότητες και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Για τη νίκη των Τρικάλων επί του ΟΦΗ στο ‘Γεντί Κουλέ’:
«Η ομάδα των Τρικάλων ήταν πολύ τυχερή και ήταν το μοναδικό παιχνίδι που είχε μαζί της την τύχη. Σε εκείνο το παιχνίδι τα Τρίκαλα ήταν τυχερά γιατί ο ΟΦΗ έπαιξε πάρα πολύ καλά και έχασε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep