«Εκεί που αξίζει ο Πανσερραϊκός»

Συγκινημένος για την επιστροφή στο... σπίτι του, τον Πανσερραϊκό δήλωσε ο Ηλίας Σαββίδης.

[googlead][/googlead]

Για την πρόσληψή του στο πόστο του υπεύθυνου της Β' ομάδας και του τμήματος σκάουτινγκ του Πανσερραϊκού μίλησε ο Ηλίας Σαββίδης. Ο παλαίμαχος άσος των «λιονταριών» σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ εμφανίστηκε συγκινημένος και τόνισε ότι θα προσπαθήσει κι εκείνος από την πλευρά του να πάνε οι «ερυθρόλευκοι» εκεί που αξίζουν.

Αναλυτικά η δήλωση Σαββίδη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που επιστρέφω μετά από 30 χρόνια στην ομάδα που με ανέδειξε...και στον τόπο μου..στο σπίτι μου. Είναι τεράστια τιμή μου που με επέλεξαν σε αυτό το νευραλγικό πόστο και ελπίζω να προσφέρω με όλα μου τα εφόδια ώστε να πάμε μπροστά τον Πανσερραϊκο εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.

Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλέψω και θα δώσω ό,τι έχω ώστε να βγάλουμε πάλι δικά μας παιδιά και να φορέσουν την φανέλα με το Λιοντάρι στο στήθος. Το όραμά μου και το όνειρό μου είναι να μάθουν οι νέοι του τόπου μας... Τα νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν την χρυσή εποχή των Λιονταριών ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος αυτής της ομάδας... Η πραγματική δυναμική της. Αυτό θα γίνει βήμα βήμα μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας! Σας θέλουμε όλους δίπλα μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που γίνεται!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep