«Απολαμβάνω της εμπιστοσύνης»

Ο Παναγιώτης Διλμπήρης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά είπε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν υστέρησαν σε πάθος, δύναμη και προσπάθειες. Είχαμε τις κλασσικότερες των ευκαιριών συν κάποιες προϋποθέσεις ακόμη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Είμαστε πιεσμένοι σίγουρα και θέλουμε να επανέλθουμε γρήγορα στα τελικά αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, μας λείπει το καθαρό μυαλό, αλλά είναι θέμα δουλειάς. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να κάνουμε 15 τελικές σε ένα πρωτάθλημα όπως η Football League. Δεν είμαστε ούτε Άρης, ούτε ΟΦΗ. Σήμερα είχαμε δύο ομάδες, από τις οποίες η μία έκανε ευκαιρίες και η άλλη προσπαθούσε απλά να απειλήσει από μακριά»

«Ο προπονητής είναι πάντα με μία βαλίτσα στο χέρι. Έχω μιλήσει πάντως με την διοίκηση και τους παίκτες, απολαμβάνω την εμπιστοσύνη τους και συνεχίζουμε».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep