«Πάμε για… θάνατο»

Ηχηρό μήνυμα από τον Χρήστο Κοράκη στους παίκτες του Πανσερραϊκού πριν τον αγώνα με την ΑΣΑ.


Το «παρών» στο γήπεδο του Πανσερραϊκού έδωσε το πρωί του Σαββάτου (04/02) ο Χρήστος Κοράκης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη του προπόνησης.

Ο ισχυρός άνδρας των «λιονταριών», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, εξέφρασε αρχικά την εμπιστοσύνη του στα μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και στους παίκτες και στη συνέχεια έστειλε ηχηρό μήνυμα στους Σερραίους ενόψει της κυριακάτικης (05/02, 15:00) αναμέτρησης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την 14η αγωνιστική της Football League.

Η εικόνα στις τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν εκείνη που περίμενε ο Κοράκης, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του, λέγοντας πως η ομάδα έχασε την αγωνιστικότητα της, ωστόσο ζήτησε στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» ο Πανσερραϊκός να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ως έναν μεγάλο «τελικό».

Μάλιστα είπε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι περιμένει να δει και πάλι μέσα στο γήπεδο την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, ζητώντας συγκεκριμένα από τους παίκτες «να παίξουν για… θάνατο».

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep