«Δύσκολα όταν δεν έχεις στόχο»

Ο διακριθείς του Πανσερραϊκού με τον Πανιώνιο, Ηλίας Μέλκας μίλησε για την ήττα της ομάδας του. Η τοποθέτηση του Διλμπέρη.

Ο Πανσερραϊκός είχε σε καλή μέρα τον Ηλία Μέλκα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Μετά την ήττα με 3-0, ο γκολκίπερ των «λιονταριών» ανέφερε: «Είναι δύσκολα τα ματς όταν δεν έχεις στόχο. Ο προπονητής ήθελε να δει τακτικές και κάποιους παίκτες και νομίζω τα πήγαμε καλά μέχρι το 1-0. Μετά χάθηκε η συγκέντρωση, ήρθαν και κάποια λάθη και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα γίνεται, ο προπονητής με εμπιστεύτηκε, αλλά όταν χάνεις 3-0 καλό είναι να μη λες πολλά.

Ενώ είμαστε ομάδα κυπέλλου γενικά φέτος δεν τα καταφέραμε και ο Κισσαμικός ήταν η αιτία του αποκλεισμού. Τα λάθη συμβαίνουν, τα πληρώσαμε και μείναμε έξω. Βασικός στόχος είναι τα θετικά αποτελέσματα στα δύο επόμενα ματς στο πρωτάθλημα, εκεί είναι το μυαλό μας, εκεί στοχεύουμε».

Διλμπέρης: «Δώσαμε ανάσες»
Από τη μεριά του ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης, είπε: «Σήμερα δώσαμε σε πολλά παιδιά χρόνο συμμετοχής απέναντι σε έναν άξιο και ποιοτικό αντίπαλο αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος. Δώσαμε παράλληλα και ανάσες σε παίκτες που τις χρειάζονταν, καθώς ο στόχος της πρόκρισης είχε χαθεί εδώ και καιρό. Κατά διαστήματα μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου έδειξαν αρετή τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό.

Ο αντίπαλος μας είχε πολλές ευκαιρίες στο ενεργητικό του και είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον Μέλκα ο οποίος μέχρι και το πρώτο γκολ ήταν πολύ καλός. Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε αποδιοργανωθήκαμε με αποτέλεσμα να κυνηγήσουμε την ισοφάριση, όμως γρήγορα δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και πιστεύω ότι εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Τώρα για μας, μένει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι σήμερα δημιουργήσαμε τις συνθήκες για το επόμενο ματς που είναι με τον Αγροτικό Αστέρα».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep