Αντίο στο Κύπελλο με νέα ήττα

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 3-0 από τον Πανιώνιο και τερμάτισε τελευταίος στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου.

Ούτε ο Πανσερραϊκός ούτε ο Πανιώνιος είχαν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ως εκ τούτου ο αγώνας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν τη νίκη με 3-0.

Έκαναν τις περισσότερες τελικές και είναι χαρακτηριστικό ότι καλύτερος παίκτης των «λιονταριών» ήταν ο τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές αποκρούσεις, αλλά δεν κατέστη εφικτό εντέλει να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινό σουτ, αν και οι καλύτερες στιγμές ήταν με τα σουτ Σαββίδη (14') και Ν' Γκογκ (31') μέσα από την περιοχή.

Υπεροχή και στο δεύτερο μέρος για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι πίεσαν για να πάρουν τη νίκη. Το 0-1 έγινε στο 73' με τον Ν' Γκογκ να στοπάρει μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και να σκοράρει με σουτ. Το 0-2 πραγματοποιήθηκε στο 75' εκ νέου με τον Γάλλο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Ολαϊτάν και πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή, από διαγώνια δεξιά θέση.

Το τρίτο γκολ για τον Πανιώνιο σημειώθηκε στο 81' με κεφαλιά του νεοεισελθόντα Πινιώτη, αφού πρώτα πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Ν' Γκογκ. Ο Πανσερραϊκός δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει, αν και θα μπορούσε να σκοράρει στο 77' με τον Βοσκόπουλο. Το ματς ολοκληρώθηκε στο 0-3 και πλέον οι Σερραίοι στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στη Football League.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72' Κάκκο), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Τσομαχασβίλι (65' Τσούτσης), Ρούτσης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Φουσού (56' Τσιμίκας), Κανούλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Καθάριος (78' Πινιώτης), Βουκελάτος (84' Κερασίδης), Σαββίδης, Κρητικός, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep