«Ροπαλιά» Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-1 τον Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι.

Παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής (2-1) του φιλικού με τον Ηρακλή, στις Σέρρες. Ο Γηραιός άνοιξε το σκορ μόλις στο 12' της αναμέτρησης. Ο Περόνε έδωσε στον Πασά ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση καθώς στο 20' ο Κάκκο έφερε το ματς στα ίσια για τον Πανσερραϊκό.

Μάλιστα η ομάδα των Σερρών είχε δοκάρι στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Μαφουτά, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Ηρακλής είχε και αυτός δοκάρι, με τον Κυριακίδη να βρίσκει τον Περόνε και ο Αργεντινός με σουτ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ανατροπή στο 63' μετά από λάθος του Αγγελόπουλου στη μεσαία γραμμή. Ο Μαφουτά από πλάγια έκανε το γύρισμα με τον Ιντζόγλου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο 61'.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ντουπρέ, Μαφουτά, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Κάκκο, Παπατζίκος, Ρούτσης, Σιάκκας, Τσουβαλτσίδης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου. 

Αναπληρωματικοί: Μέλκας, Γκατσέσα, Τάντιτς, Ανδρέου, Κανούλας, Καψάλης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσομαχασβίλι

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς (46' Χουάντερσον), Καραγκούνης (57' Κυνηγόπουλος), Σαραμαντάς (57' Κούρος), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι (57' Ιντζόγλου), Στάμου, Αγγελόπουλος, Πασάς, Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Περόνε.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep