Από 8 ευρώ με Ηρακλή

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό με τον Ηρακλή. Προεγγραφές διαρκείας.

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας δίνει την Κυριακή (04/09, 17:30) ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» υποδέχονται τον Ηρακλή και η ΠΑΕ έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων που κυμαίνονται από 8 έως 15 ευρώ. Εκτός αυτού κάλεσε τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, οι παραλαβές των οποίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (05/09).

Η ανακοίνωση:

«Αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών η ομάδα μας υποδέχεται αυτή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό ως τώρα για να δει ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης και ο φίλαθλος κόσμος του Πανσερραικού ένα καλύτερο δείγμα από αυτά τα οποία δουλεύουν παίκτες και προπονητές στην προετοιμασία. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 8 ευρώ στη Θύρα 1, 10 ευρώ στις Θύρες 2&4 και 15 ευρώ για τους επισήμους.

Επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ θα συνεχιστούν οι προεγγραφές για τα διαρκείας και όπως έγινε και στο φιλικό με την Δόξα Δράμας όσοι προεγγραφούν θα έχουν δωρεάν είσοδο στο αυριανό φιλικό με τον Ηρακλή. Οι παραλαβές των διαρκείας ξεκινάνε την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου απ'τα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών κάθε μέρα από τις 11:00 μέχρι τις 15:00. Σας χρειαζόμαστε όλους εκεί. Για τον Πανσερραϊκό!».

Last modified onΣάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2016 13:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep