«Οπαδός του Πανσερραϊκού»

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος μίλησε για την «αναγέννηση» του Πανσερραϊκού και το γεγονός ότι είναι οπαδός των «λιονταριών».

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» στον ΟΤΕ TV ήταν την Καθαρή Δευτέρα (14/03) ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, την ανάκαμψη των «λιονταριών», το όνειρό του με τους «ερυθρόλευκους» και τόνισε ότι περιμένει σύντομα να δει το γήπεδο γεμάτο, όπως τότε που τους υποστήριζε ως οπαδός.

Το flnews σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του Τριανταφυλλάκου...

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:
«Ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχει θέση στη Super League. Πέρυσι ανέβηκε από τη Γ' Εθνική. Πλέον αναγεννιέται και θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα ανέβει το επόμενο σκαλοπάτι»

«Όπου μπορώ να βοηθήσω, παίζω. Ξεκίνησα ως σέντερ φορ και μετά τον Άρη θεωρούσαν ότι ήμουν καλύτερος ως οκτάρι. Έχω παίξει και αμυντικό χαφ. Ο κύριος Κάμπος με χρησιμοποιεί ως οκτάρι, αφού στο σύστημά του υπάρχει ένα αμυντικό χαφ και δύο οκτάρια».

Τι άλλαξε ο Κάμπος;
«Έχει δώσει πνοή στην ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά, όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, η οποία αδικείται από τη θέση που βρίσκεται».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματο σε σχέση με τη Super League:
«Εγώ είμαι οπαδός της ομάδας από μικρός και έχω ζήσει το γήπεδο γεμάτο. Ευελπιστώ αυτό να συμβεί σύντομα»

«Είναι πολύ καλό. Όλες είναι καλές ομάδες και αυτό φαίνεται από τα παιχνίδια που συνήθως κρίνονται στο γκολ. Υπάρχει, σίγουρα, διαφορά με τη Super League, αλλά δεν είναι μεγάλη».

Θα μπορούσε ο Πανσερραϊκός να διεκδικήσει την άνοδο;
«Η βαθμολογία τον αδικεί. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπούμε στην τετράδα. Στο τέλος του πρώτου γύρου ήμασταν σε τροχιά υποβιβασμού. Ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχει θέση στη Super League. Πέρυσι ανέβηκε από τη Γ' Εθνική. Πλέον αναγεννιέται και θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα ανέβει το επόμενο σκαλοπάτι».

Ο κόσμος «ζεσταίνεται» από την πορεία;
«Ο Φουρτάδο είναι πανέξυπνος. Ξέρει να κινείται. Έχει πολύ εύκολο το γκολ. Στην ΑΕΚ θεωρώ ότι έπαιζε σε λάθος θέση. Είναι σέντερ φορ και ξέρει πού να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή»

«Αν κάποιος μπορεί να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, είμαστε εμείς με τις εμφανίσεις μας. Μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε. Ο κόσμος μας υποστηρίζει. Εγώ είμαι οπαδός της ομάδας από μικρός και έχω ζήσει το γήπεδο γεμάτο. Ευελπιστώ αυτό να συμβεί σύντομα».

Είναι όνειρό σου να παίξεις στη Super League με τον Πανσερραϊκό;
«Μακάρι. Κι εγώ έχω σα στόχο την άνοδο της ομάδας και να είμαι μέσα στο δυναμικό της όταν ανέβει».

Για τον Φουρτάδο:
«Η ΑΕΛ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και νομίζω ότι θα είναι στην κορυφή ως το τέλος. Εξίσου καλές είναι η Κέρκυρα και ο Απόλλων. Μάλλον, όμως δεύτερο βλέπω τον Απόλλωνα. Η Καλλιθέα παίζει πολύ όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Την αδικεί η θέση που είναι»

«Είναι πανέξυπνος. Ξέρει να κινείται. Έχει πολύ εύκολο το γκολ. Στην ΑΕΚ θεωρώ ότι έπαιζε σε λάθος θέση. Είναι σέντερ φορ και ξέρει πού να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή».

Για τη μάχη των πρωτοπόρων:
«Και οι τρεις είναι πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και όλες θα παλέψουν. Η ΑΕΛ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και νομίζω ότι θα είναι στην κορυφή ως το τέλος. Εξίσου καλές είναι η Κέρκυρα και ο Απόλλων. Μάλλον, όμως δεύτερο βλέπω τον Απόλλωνα».

Ποια ομάδα θεωρείς ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει άνοδο, αλλά έχει μείνει εκτός;
«Η Καλλιθέα παίζει πολύ όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Την αδικεί η θέση που είναι».

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καλλιθέας και πόσο ρόλο παίζει αυτός;
«Ο Βάντερσον είναι από τους καλύτερους της κατηγορίας και μεγάλο ταλέντο με απίστευτα χαρακτηριστικά. Σε όλες τις ομάδες μπορεί να υπάρξουν διαφορές, αλλά όλα λύνονται με ηρεμία και καθαρό μυαλό»

«Είμαι πολύ τυχερός, γιατί είχα παίξει με τη Λαμία στο Κύπελλο στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Ελ Πάσο. Είναι φανταστικό, έχει απίστευτο ταρτάν. Παίζει μεγάλο ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή. Βοηθάει στις πάσες, σε συνδυασμούς».

Για τους ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερη προσωπικότητα όπως ο Βάντερσον:
«Είναι από τους καλύτερους της κατηγορίας και μεγάλο ταλέντο με απίστευτα χαρακτηριστικά. Σε όλες τις ομάδες μπορεί να υπάρξουν διαφορές, αλλά όλα λύνονται με ηρεμία και καθαρό μυαλό».

Για τον ΑΟΤ:
«Έπρεπε να είναι πιο ψηλά, έχει πολύ καλή ομάδα. Έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και δείχνει να ανεβαίνει. Έγιναν προσθήκες τον χειμώνα που έχουν βοηθήσει. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Μακάρι να διεκδικήσει την άνοδο».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα:
«Βλέπουμε ότι στην Αναγέννηση Καρδίτσας υπάρχει μία σταθερότητα. Παίζει ρόλο ο προπονητής. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Μιλάω με τον φίλο μου τον Τσιλούλη και μου λέει πόσο καλή δουλειά γίνεται και τα καλύτερα για το κλίμα»

«Δεν θεωρώ ότι είναι η κρίση η αιτία. Ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει στο γήπεδο, να στηρίζει τις ομάδες. Όλοι οι παίκτες θέλουμε γεμάτα γήπεδα για να υπάρχει καλύτερο κλίμα και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο».

Για τις αλλαγές προπονητών και το ρεκό παραμονής του Θεοδοσιάδη στον πάγκο της Αναγέννησης:
«Είναι σύνηθες φαινόμενο. Είναι λάθος. Ίσως είναι η ελληνική νοοτροπία τέτοια που όταν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις ψάχνουν λύσεις για να βρει η εκάστοτε ομάδα τον δρόμο της. Πρέπει να ακολουθήσουμε το μοντέλο του εξωτερικού, εκεί όπου ένας προπονητής μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα 10, 20 ή 30 χρόνια. Βλέπουμε ότι στην Αναγέννηση Καρδίτσας υπάρχει μία σταθερότητα. Παίζει ρόλο ο προπονητής. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Μιλάω με τον φίλο μου τον Τσιλούλη και μου λέει πόσο καλή δουλειά γίνεται και τα καλύτερα για το κλίμα. Αυτό πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες».

Για τα σχέδιά του:
«Σαν στόχο έχω να βρεθώ στο εξωτερικό, να δουλέψω και να γνωρίσω διαφορετική νοοτροπία. Το ιταλικό πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ»

«Κοιτάω πάντα το παρόν. Να τελειώσω το πρωτάθλημα όσο ψηλότερα γίνεται με τον Πανσερραϊκό με γκολ και ασίστ. Σαν στόχο έχω να βρεθώ στο εξωτερικό, να δουλέψω και να γνωρίσω διαφορετική νοοτροπία. Το ιταλικό πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ».

Για το ντεμπούτο του με τον Άρη σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Είμαι ευγνώμων στον Σάκη Τσιώλη. Τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα. Πάντα έχω άγχος, αλλά αυτό βγαίνει σε δημιουργία».

Για την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα ποδοσφαιριστή:
«Οικονομικά οι δυνατότητες είναι πολύ μικρές. Αυτό μας πεισμώνει να δουλέψουμε περισσότερο και να πάμε σε μία μεγαλύτερη ομάδα με περισσότερα χρήματα».

Για το όνειρο της Εθνικής:
«Είναι όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα κάνω ό,τι καλύτερο».

Last modified onΤρίτη, 15 Μάρτιος 2016 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep