Συνέλευση για τη νέα ΠΑΕ

Στις 24 Ιουνίου θα συνεδριάσει η ΓΣ του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού για τη σύσταση της νέας εταιρείας ενόψει Football League

Οι εξελίξεις αναφορικά με το διοικητικό κομμάτι της συμμετοχής του Πανσερραϊκού στη Football League έχουν δρομολογηθεί. Όπως έγινε κι επίσημα γνωστό, η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη θα συνεδριάσει την Τετάρτη 24 Ιουνίου με σκοπό τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, προϋπόθεση απαραίτητη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Σύμφωνα με τον νόμο 2725/99 άρθρο 5, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας άρθρο 8 περ Α και με την 122/17-6-15 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας σε Γενική Συνέλευση στις 24/6/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας Κερκύρας 2, 1ος όροφος, αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με θέμα: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμη Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 περ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η δημοσίευση του παρόντος στον τύπο και ανάρτηση του στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων του συλλόγου, και χώρων συγκέντρωσης και προπονήσεων αθλητών. Σε περίπτωση μη ύπαρξης νόμιμης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο.

Ο Πρόεδρος: Β. Χατζημιχαηλίδης
Ο Γ. Γραμματέας: Ζ. Γκράτζιος».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep