Στήριξη σε Βασιλακάκη

Ο Χρήστος Αρχοντίδης τονίζει πως ο Πανσερραϊκός δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Βασιλακάκη ο Χρήστος Αρχοντίδης. Ο επί σειρά ετών προπονητής του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε στον νυν τεχνικό της ομάδας, τονίζοντας πως θα πρέπει η διοίκηση να τον στηρίξει και να μην προχωρήσει στην αντικατάστασή του ενόψει της επιστροφής της ομάδας στη Football League.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη του 77χρονου κόουτς στην πανηγυρική έκδοση «Κατακτητές της κορυφής»:

Φέτος ήρθατε στις Σέρρες για να παρακολουθήσετε κάποιο παιχνίδι του Πανσερραϊκού; «Βεβαίως, ήρθα στο γήπεδο και με χειροκροτούσε ο κόσμος! Κάθε φορά που πάω με χειροκροτάνε».

Πως την είδατε την ομάδα; Νομίζω πως έδειξε καλά στοιχεία αυτήν την σεζόν. «Θυμάμαι την συζήτηση που έκανα με έναν δημοσιογράφο. Του έλεγα ότι είναι καλός ο προπονητής, παρότι δεν είναι ένα μεγάλο όνομα. Αυτός μου πήγαινε κόντρα, αλλά πιστεύω ότι ο Κώστας Βασιλακάκης έκανε καλή δουλειά. Ξέρεις, στις περισσότερες περιπτώσεις ο προπονητής είναι μόνος του και όλοι οι άλλοι απέναντί του. Η δουλειά του προπονητή είναι πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα από ψυχολογικής πλευράς. Δηλαδή, πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικός για να αντέχει τις πιέσεις, να μην αλλάζει τις αποφάσεις του ανάλογα με το τι θέλει ο κόσμος. Είναι σημαντικό να κάνει αυτό που πιστεύει ο ίδιος. Αυτό το παιδί είχε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και δικαιώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Πιστεύετε ότι θα μπορέσουμε να δούμε τον Πανσερραϊκό και πάλι στην Α’ Εθνική τα επόμενα χρόνια; «Καταρχήν πιστεύω ότι δεν πρέπει να φύγει αυτός ο προπονητής. Το ότι ανεβήκαμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον διώξουμε και να φέρουμε άλλον στη θέση του. Αυτός ξέρει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των ποδοσφαιριστών. Εδώ και ένα χρόνο τους έχει κάτω από μια συνεχή δοκιμασία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έπαιζε το... κεφάλι του κάθε Κυριακή και όμως κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη θέση».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep