Η... ευχή του Πετράκη

Ο Γιώργος Πετράκης ευχήθηκε να ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Πανσερραϊκός και μίλησε για τον απελευθερωμένο ΑΟΧ Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Την ευχή να ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Πανσερραϊκός έδωσε ο Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη (2-0) του ΑΟΧ Κισσαμικού στις Σέρρες. Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του παίζει πιο απελευθερωμένα και ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο μπορεί να δείχνει το σκορ. Στο τελευταίο 20λεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Ο Πανσερραϊκός έκανε μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια και αυτό που θέλω να πω είναι ότι εύχομαι από καρδιάς η ομάδα αυτή, λόγω της ιστορίας και της αύρας που βγάζει σαν πόλη και σαν ομάδα, να καταφέρει να λύσει τα προβλήματά της και να βρει τον δρόμο της, γιατί χρειάζεται να βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτό που είχα πει και τον προηγούμενο καιρό, ότι πλέον μπορούμε και παίζουμε πιο απελευθερωμένα. Αυτό μας δίνει μεγάλη βοήθεια για να μπορούμε να παρουσιάζουμε μια όμορφη εικόνα και να τη συνδυάζουμε και με ένα καλό αποτέλεσμα».

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep