Χαλάρωμα στον Λευκώνα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού έκαναν χαλάρωμα στον Λευκώνα την Παρασκευή (13/4). Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού έκαναν χαλάρωμα στον Λευκώνα την Παρασκευή (13/4).

Η αποστολή του ΑΟΧ Κισσαμικού έφτασε στις Σέρρες μετά από πολύωρο ταξίδι και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο γήπεδο του Λευκώνα.

[googlead][/googlead]

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/4 - 15:00 ΕΡΤ3) με τον Πανσερραϊκό έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού. Η αποστολή της ομάδας που είχε ξεκινήσει από τα Χανιά την Πέμπτη το βράδυ, έφτασε στις Σέρρες το μεσημέρι της Παρασκευής (13/4) και το απόγευμα πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης, δεν κούρασε παραπάνω τους ποδοσφαιριστές του και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και χαλάρωμα ώστε να πατήσουν γήπεδο οι παίκτες μετά από ένα τόσο κοπιαστικό ταξίδι.

Προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Κισσαμικού και οι ποδοσφαιριστές που έχουν ταξιδέψει στις Σέρρες είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Φουάσης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Αποστολίδης, Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ξύδας, Λέο.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep