Αναμονή για Βέροια

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός εξακολουθεί να περιμένει απόφαση για ματς που δεν διεξήχθη στις 26 Νοεμβρίου.

[googlead][/googlead]

Με ματς λιγότερο ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Και αυτό, γιατί παραμένει σε εκκρεμότητα η απόφαση του αθλητικού δικαστή που αφορά στην αναμέτρηση με τη Βέροια, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 26 Νοεμβρίου, αλλά δεν διεξήχθη ποτέ λόγω αδυναμίας των φιλοξενούμενων να φτάσουν εγκαίρως λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε στις 20 Δεκεμβρίου, οι δύο ομάδες πήραν προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων έως τις 5 Ιανουαρίου, όμως μέχρι και τώρα η απόφαση... αγνοείται. Οι Κρητικοί από την αρχή είχαν εκφράσει τη βεβαιότητά τους ότι θα έπαιρναν το ματς στα χαρτιά. Αν θα συμβεί τελικά αυτό, θα το αποφασίσει το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο με απόφασή του.

Βέβαια, οι τελευταίες εξελίξεις στη «Βασίλισσα του Βορρά» έχουν στρέψει το βλέμμα του ΑΟΧ Κισσαμικού στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι «κυανέρυθροι» παραδέχτηκαν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα και είναι άγνωστο μέχρι πότε θα συμμετέχουν και αν... προλάβουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep