Περιμένει αντίδραση

Επιστροφή Τόλι στον ΑΟΧ Κισσαμικό, που απηύθυνε κάλεσμα εν όψει Καλλιθέας.

[googlead][/googlead]

Την ευκαιρία να πλησιάσει την 3η θέση έχασε ο ΑΟΧ Κισσαμικός με την ήττα (2-0) στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Λάρισας. «Κάποια στιγμή θα ερχόταν...», σχολίαζαν οι «κυανόλευκοι» που στάθηκαν στην προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά άπαντες υπογράμμιζαν ότι πρέπει να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα αυτό. Ο τεχνικός, Γιώργος Πετράκης, άλλωστε, θεωρεί δεδομένο ότι οι παίκτες του θα βγάλουν αντίδραση.

Οι Κρητικοί έχουν περιθώριο προετοιμασίας μίας εβδομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα (20/02) και ήδη η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς: «Η ομάδα μας με στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες υποδέχεται σε ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι την Καλλιθέα, για τη 17η αγωνιστική της Football League. Στηρίξτε τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας και βοηθήστε τους να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη! Όλοι μαζί μπορούμε!».

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες, ο Βρεττός θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ επιστρέφει ο Τόλι. Κανονικά προπονήθηκε ο Μεγαρίτης. Για την Τετάρτη (14/02) προγραμματίστηκε ρεπό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep