«Υπάρχει αυτοπεποίθηση»

Οι Σπύρος Μπαξεβάνος, Δημήτρης Τσερκέζος μίλησαν για το εκτός έδρας ματς του Κισσαμικού στη Λαμία.

Στη Λαμία δοκιμάζεται την Κυριακή (06/11) ο Κισσαμικός και για το ματς της 2ης αγωνιστικής μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο προπονητής, Σπύρος Μπαξεβάνος και ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Τσερκέζος. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε:

«Πάμε να δώσουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ, αφού αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια καλή εικόνα που είχαμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και θα πάμε με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στον ΟΦΗ και σημείωσε:

«Ξεκινήσαμε με καλή απόδοση και καλό αποτέλεσμα τη χρονιά, σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμία στην έδρα της, μία καλή ομάδα με κόσμο και με υψηλούς στόχους. Εμάς μας ενδιαφέρει να πάμε την Κυριακή να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep