«Καλύτεροι από ποτέ»

Ο Αντώνης Ροκάκης τόνισε ότι ο Κισσαμικός διαθέτει το καλύτερο σύνολο από τότε που ο ίδιος έχει αναλάβει.

Ημέρα τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού ήταν η Πέμπτη (03/11) στον Κισσαμικό. Αυτόν τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος, Εμμανουήλ Μπαριωτάκης και το «παρών» έδωσε και η Κ19. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και αφού έδωσε ευχές για μία καλή χρονιά με υγεία, σημείωσε ότι στα επτά χρόνια που είναι στη χανιώτικη ομάδα, ο Κισσαμικός διαθέτει το καλύτερο σύνολο που είχε ποτέ.

Όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: «δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της χρονιάς και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστούν. Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέφερε στους παίκτες ότι πρέπει να λειτουργούν όλοι μαζί σαν οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά και θα μπορέσει να έχει μία αξιοπρόσεκτη πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα».

Στα αγωνιστικά, την Πέμπτη (03/11) στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Κίκε Μπούλα, αλλά ακολούθως προφυλάχθηκε, γιατί είχε διαμαρτυρηθεί για ενοχλήσεις μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Μετά το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/11) θα ανακοινωθεί η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (06/11).

Last modified onΠέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep