«Αστεία και ασόβαρα»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος χαρακτήρισε εκ του πονηρού το δημοσίευμα της Federbet.

Λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ήρθε στη δημοσιότητα το δημοσίευμα της εταιρείας Federbet που έκανε λόγο για «περίεργα αποτελέσματα» την 32η και 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Η αντίδραση ήρθε διά στόματος Λεωνίδα Λεουτσάκου. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής με δηλώσεις του στο FL News χαρακτήρισε αστεία και ασόβαρα όλα αυτά και ζήτησε από όποιον έχει σοβαρά στοιχεία να τα προσκομίσει.

Συγκεκριμένα, ο Λεουτσάκος δήλωσε στο FL News:

«Όλα αυτά είναι αστεία και ασόβαρα. Αν έχει κάποιος στοιχεία για τον τζίρο που έκαναν οι ομάδες, να μας τα φέρουν. Βλέπουν ότι το πρωτάθλημα προχωράει και η κάθε εταιρεία βάλλει κατά της Football League. Οποιαδήποτε στοιχεία υπάρχουν σοβαρά και που μπορεί να αποδειχτούν, να μου τα φέρουν και εγώ πρώτος θα τα πάω εκεί που πρέπει για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Φυσικά είμαστε κατά του παράνομου τζόγου, δεν το συζητάμε, αλλά να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και να μην λέμε λόγια του αέρα. Δεν γνωρίζουμε πού αποσκοπεί όλο αυτό. Μήπως ενοχλεί κάποιους που έχουμε χορηγό στο πρωτάθλημα στοιχηματική εταιρεία; Πέρυσι ήρθαν 27 φάκελοι και όλες οι ομάδες αθωώθηκαν. Είναι εύκολο να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα. Τα θεωρώ όλα εκ του πονηρού. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία».

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ήδη αρκετές ΠΑΕ σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά της συγκεκριμένης εταιρείας για όσα αυτή ανέφερε μέσω Facebook.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep