Τελείωσαν οι εκκρεμότητες

Αποτελέσματα - βαθμολογία - σκόρερ Stoiximan.gr Football League μετά την 33η αγωνιστική. Αποτελέσματα - βαθμολογία - σκόρερ Stoiximan.gr Football League μετά την 33η αγωνιστική.

Η 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League δεν άφησε καμία εκκρεμότητα για την τελευταία ημέρα και κρίθηκαν τόσο ο τίτλος του πρωταθλητή, όσο και η τέταρτη ομάδα που υποβιβάστηκε και μαθηματικά και είναι η Καλλιθέα.

Χωρίς αγωνία για τη συνέχεια άφησαν το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League τα όσα έγιναν στην 33η αγωνιστική και πλέον ξεκαθαρίστηκε αφού ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το εισιτήριο ανόδου ως πρωταθλητής, ενώ η Καλλιθέα υποβιβάστηκε και μαθηματικά με την ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0.  

Η Λαμία επικράτησε με 1-0 στην Σπάρτη και δείχνει πως παρότι εξασφάλισε την άνοδο συνεχίζει με την ίδια σοβαρότητα. Παράλληλα ο Κισσαμικός πήρε τον χρυσό βαθμό που χρειαζόταν απέναντι στον Πανσερραϊκό και εξασφάλισε τη σωτηρία του και μαθηματικά, ενώ και η Καλλιθέα έχασε με 1-0 από τον ΑΟ Τρίκαλα και πλέον θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του στις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΠΑΡΤΗ - ΛΑΜΙΑ   0-1     
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΧΑΝΙΑ 3-0     
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ  0-1     
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 3-1     
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΟΦΗ  0-2     
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ 4-0     
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1             

Οι αναμετρήσεις Πανθρακικός - Άρης και Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας δεν έγιναν επειδή έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η ομάδα της Κομοτηνής και αυτή της Λέσβου και οι δύο ομάδες πήραν τους τρεις βαθμούς. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΣΚΟΡΕΡ 

 

[googlead][/googlead]

 

 

 

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2017 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep