Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα χαρτιά η Καλλονή τον Διαγόρα!

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς εναντίον του Διαγόρα.

Η Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας του σμαραγδένιου νησιού και ω εκ τούτου οι Καλλονιάτες δεν θα χρειαστούν να ιδρώσουν τη φανέλα για το τρίποντο.

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε σχετικά: «Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΠΑΕ Διαγόρας, λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής».

H EΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το ματς ΑΕΛ Καλλονής - Διαγόρας δεν θα διεξαχθεί: «Ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με απόφαση της  Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ». Έτσι, η ομάδα της Λέσβου θα πάρει στα χαρτιά (3-0 α.α.) τον αγώνα στα χαρτιά. Μάλιστα, τίθεται και θέμα αποβολής της ομάδας της Ρόδου από το πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Διαγόρας δήλωνε άγνοια για το ζήτημα και σημείωνε ότι έχουν εξασφαλιστεί η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα...

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep