Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα… φαβορί του Αμανατίδη

Ο Περικλής Αμανατίδης έκανε τις προβλέψεις του σχετικά με τους τρεις που θα προβιβαστούν στη Super League.

Ο πρώην προπονητής της Νίκης Βόλου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4» και χαρακτήρισε μεταξύ άλλων το Ηρακλής – Πανσερραϊκός ως το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής. Τόνισε ότι ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται με το ένα πόδι στη Super League και υπογράμμισε ότι αν ο «Γηραιός» νικήσει τα «λιοντάρια» τότε θα ανέβει απευθείας. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα που έχουμε δει στην Β’ Εθνική. Είναι πολλά «βαριά ονόματα» στην κατηγορία, όπως ο Ηρακλής, ο Παναιτωλικός, ο Ολυμπιακός Βόλου. Θεωρώ ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα «παιχτούν» κάποιες θέσεις και ίσως υπάρχουν και ισοβαθμίες».

Για τον Ηρακλή και το ματς- κλειδί με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη αγωνιστική: «Ο Ηρακλής έκανε ένα πολύ σημαντικό και θετικό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές και έχει αποκτήσει προβάδισμα για την άνοδο.

Έχει κάνει ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα, εάν κερδίσει και την Επανομή εκτός έδρας θα φθάσει τις 10 νίκες μακριά από την έδρα του! Είναι πάρα πολύ σημαντικό, εάν είχε πάρει άλλα 2 παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο, θα ήταν πάνω και από τον Απόλλων. Έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια και εκτιμώ πως εάν κερδίσει ο Ηρακλής την επόμενη αγωνιστική τον Πανσερραϊκό, θα είναι μέσα στην τριάδα. Είναι το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής».

Για τις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο και τις διεκδικήτριες ομάδες: «Επίσης, η Καλλονή έχει πολύ ευνοϊκό και καλό πρόγραμμα που μπορεί να φτάσει τους 72 βαθμούς, αν έχει σταθερότητα και καλή απόδοση. Η Νίκη Βόλου, είναι μια ομάδα που πιστεύω πολύ, την είχα και εγώ, αλλά έχει ρεπό και αυτό είναι ένα πρόβλημα γι’ αυτήν.

Ο Απόλλων έχει ένα προβάδισμα, είναι… περίπου στην Σούπερ Λιγκ, ο Ηρακλής θα παρουσιάσει μια συσπείρωση πιστεύω στα τελευταία παιχνίδια, ο κόσμος που έχει αντικειμενικά θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσει πολύ, πράγμα που δεν έχει η Καλλονή για παράδειγμα.

Ακόμη, νομίζω πως ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης, η Καλλονή και η Νίκη Βόλου είναι οι υποψήφιες ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες για την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα. Κι έπειτα, έρχονται ο Πανσερραϊκός και ο Ολυμπιακός Βόλου που έχουν κάποιες πιθανότητες για την άνοδο».

Last modified onΠέμπτη, 02 Μάιος 2013 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep