Άλλαξε έμβλημα η Κηφισιά

Η Κηφισιά άλλαξε σήμα και ανέφερε ότι το πλατανόφυλλο συμβολίζει εκτός των άλλων τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Με νέο σήμα θα συνδυάσει την επιστροφή της στη Super League 2 η Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανανέωσε το έμβλημά της και ανακοίνωσε:

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο έμβλημα της, το οποίο συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όπως το οραματιζόμαστε όλοι στον σύλλογο. Το νέο έμβλημα συνδυάζει την κλασική αισθητική με τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά του δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα. Τον ΑΟ Κηφισιάς, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και τον ΑΠΟ Κηφισιάς, οι οποίοι αποτέλεσαν συνώνυμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πέρασμα των ετών και δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή ομάδα με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την ανδρική ομάδα της Κηφισιάς (και τα τμήματα υποδομής της), το ίδιο έμβλημα θα έχει και η ομάδα γυναικών της πόλης μας, η οποία -με την ήδη καταγεγραμμένη εξαιρετική πορεία και την παρουσία στην Α’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου- εντάσσεται στην οικογένεια της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα.

Η Κηφισιά συνεχίζει την καθημερινή σκληρή δουλειά και την προσπάθεια ώστε να μετατραπεί σε κοιτίδα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου των Βορείων Προαστίων και να διαφημίσει μια ολόκληρη περιοχή σε όλη τη χώρα. Γι' αυτό, επαναλαμβάνουμε, πως θέλουμε κοντά μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες και έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες για τον αθλητισμό της πόλης μας».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούνιος 2024 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep