«Στο πλευρό των Ρουγκάλα, Ντάουντα»

Καταγγελίες στον ΠΣΑΠΠ για όσα συνέβησαν στη Ρόδο και την Καλαμάτα.

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή καταγγελίες ποδοσφαιριστών για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Διαγόρας Ρόδου - Τηλυκράτης Λευκάδας και Καλαμάτα - Ιωνικός. Στάθηκε στο πλευρό των Κώστα Ρουγκάλα, Αμπιόλα Ντάουντα και ανέφερε:

«Περιστατικά που δεν συνάγουν με τα όσα πρεσβεύει το ποδόσφαιρο και ευρύτερα ο αθλητισμός συνέβησαν σε αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, όπως καταγγέλθηκαν στον ΠΣΑΠΠ από συναδέλφους μας που αγωνίζονται στην κατηγορία.

Ο Κώστας Ρουγκάλας του Τηλυκράτη Λευκάδας δέχθηκε επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου που διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου του 2024, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του. Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό του και θα του παράσχει νομική βοήθεια εφόσον επιθυμεί να οδηγήσει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης

Ο Αμπιόλα Ντάουντα του Ιωνικού μας κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καλαμάτα που διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου του 2024, την οποία και φυσικά καταδικάζουμε απερίφραστα. Ο ρατσισμός δεν έχει την παραμικρή θέση στην κοινωνία που θέλουμε, πόσο δε στους αγωνιστικούς χώρους και τις εξέδρες, και οφείλουμε να βρισκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή διάκρισης».

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2024 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep