Η «πρώτη» του Αιγάλεω (pics)

Προανήγγειλε νέες προσθήκες ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς.

Την πρώτη του προπόνηση παρουσία κοινού έκανε την Τετάρτη (30/08) το Αιγάλεω. Ο τεχνικός Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς δήλωσε αισιόδοξος για δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας και δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι στο Αιγάλεω. Μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Νομίζω πως σιγά-σιγά κα με τον σωστό προγραμματισμό θα έχουμε μια καλή σεζόν. Είδα ότι τα παιδιά έχουν φοβερή όρεξη στις προπονήσεις και αυτό μ’ αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Όπως πάντα οι πρώτες εβδομάδες κάθε προετοιμασίας είναι και οι πιο δύσκολες. Με την προσθήκη ορισμένων ακόμη παικτών το επόμενο διάστημα θα μπούμε σε μια σειρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Πιστεύω ότι θα έχουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους και το βασικότερο όλων ότι θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Είμαι αισιόδοξος. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ικανοποιώντας τον κόσμο μας και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι ο κόσμος να μας στηρίξει όπως κάθε χρόνο και να είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Εμείς από την πλευράς μας θα δώσουμε και το «αίμα» μας προκειμένου να τον κάνουμε περήφανο ανταποδίδοντας έτσι στο ελάχιστο την αγάπη και την στήριξη του. Εύχομαι μια καλή χρονιά για όλους με υγεία και επιτυχίες».

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση:

Last modified onΠέμπτη, 31 Αύγουστος 2023 10:53

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep