Πρώτη μεταγραφή από Βέροια

Η Νίκη Βόλου απέκτησε τον Απόστολο Στίκα.

Την πρώτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε τον 26χρονο πρώην αμυντικό της Βέροιας, Απόστολο Στίκα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Στίκα. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιγιάλειο στον οποίο έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε εκεί ως το 2018.

Στη συνέχεια ήρθε στην καριέρα του η προοπτική της Ιταλίας για την Fondi Calcio και από εκεί μετακόμισε στην Τσεζένα. Στο διάστημα αυτό έπαιξε δανεικός και στην Mezzolara Calcio και το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Καβάλα, με τη φανέλα της οποίας είχε 63 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ μέχρι το 2021. Στο μεσοδιάστημα πρόσθεσε στο βιογραφικό του τα Χανιά και τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στη Βέροια όπου και μέτρησε 17 ματς με ένα γκολ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΙΚΑ:

«Η ΝΙΚΗ είναι μια ομάδα, που εκτός από ιστορία και κόσμο, έχει υψηλούς στόχους τους οποίους και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε όλοι μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της οικογένειας, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2023 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep