Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Το απολαμβάνουμε»

Ο Αλεσάντρο Ντακόλ μίλησε στο FL News για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά. Ο Αλεσάντρο Ντακόλ μίλησε στο FL News για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Αλεσάντρο Ντακόλ εξήγησε στο FL News πως προέκυψε ο πανηγυρισμός στον αγώνα του Θρασύβουλου με τον Πλατανιά, αλλά και τους άλλους που έχουν σκεφτεί για τα γκολ που έρχονται.

Αυτό που έχουμε σκεφτεί για το μπάσκετ θα χρειαστεί αρκετή δουλειά στην προπόνηση για να βγει. Υπάρχουν πολλές ιδέες και θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ώστε να περάσουμε το μήνυμα της χαράς στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και να φεύγει γεμάτος με όμορφες εικόνες και συναισθήματα.

Στο 33ο λεπτό του αγώνα ο Αλεσάντρο Ντακόλ άνοιξε το σκορ για τον Θρασύβουλο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Βραζιλιάνος έτρεξε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα, κάτι που συμβαίνει συνήθως όταν μια ομάδα είναι πίσω στο σκορ και κυνηγά την ανατροπή. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκτός από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Φυλής. Ο Ντακόλ κατευθύνθηκε στο κόρνερ, οι συμπαίκτες του έκαναν ένα τείχος στηριζόμενοι στα γόνατα τους και έτσι στήθηκε το σκηνικό για το μπόουλινγκ. Ο Βραζιλιάνος μετά το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα έκανε και στράικ… ρίχνοντας κάτω και τους έξι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥ ΕΔΩ

Ο πανηγυρισμός πως προέκυψε;

Το ποδόσφαιρο για εμάς στην Βραζιλία είναι χαρά. Μαζί με τον Φιλίπ Ντα Σίλβα προσπαθούμε να το μεταφέρουμε και εδώ. Στις προπονήσεις κάθε εβδομάδα συζητάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας για το τι διαφορετικό θα κάνουμε στα γκολ. Εγώ και ο Φιλπίπ έχουμε δει διάφορα στην πατρίδα μας, αλλά αυτό είναι κάτι καινούργιο.   

Στον αγώνα με την Λάρισα επειδή στον γυμναστή μας αρέσουν οι ασκήσεις για τον δικέφαλο μετά το γκολ είχαμε πάει μπροστά στον πάγκο και κάναμε ασκήσεις εκεί για να πανηγυρίσουμε με ένα δικό μας τρόπο.

Ποιος είχε την ιδέα τελικά;

Τα εύσημα ανήκουν στον Φιλίπ που το πρότεινε και τελικά ήταν αυτό που κέρδισε. Υπάρχουν πολλές ιδέες και αν δείτε το βίντεο από τον αγώνα με την Λάρισα υπήρξε και εκεί πανηγυρισμός. Επειδή στον γυμναστή μας αρέσουν οι ασκήσεις για τον δικέφαλο μετά το γκολ που είχε σημειώσει ο Φιλίπ σε εκείνο το ματς είχαμε πάει μπροστά στον πάγκο και κάναμε ασκήσεις για τον δικέφαλο.


Κάνετε προπόνηση και στους πανηγυρισμούς;

Δεν πανηγυρίζουμε στα εσωτερικά διπλά της ομάδας. Σίγουρα, όμως, αυτό που έχουμε σκεφτεί για το μπάσκετ θα χρειαστεί δουλειά στην προπόνηση για να βγει. Υπάρχουν ιδέες και θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ώστε να περάσουμε το μήνυμα της χαράς στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Σημασία έχει μετά από κάθε αγώνα να φεύγει ο κόσμος χαρούμενος για όσα είδε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα.

Το ποδόσφαιρο για εμάς στην Βραζιλία είναι χαρά. Μαζί με τον Φιλίπ Ντα Σίλβα προσπαθούμε να το μεταφέρουμε και εδώ. Στις προπονήσεις κάθε εβδομάδα συζητάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας για το τι διαφορετικό θα κάνουμε στα γκολ.


Αυτοί οι πανηγυρισμοί φανερώνουν το πόσο καλό είναι το κλίμα μεταξύ σας παρά τα πολλά προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε;
Σίγουρα δεν έχουμε επηρεαστεί. Μερικές φορές τα προβλήματα σε φέρνουν πιο κοντά όταν τα αντιμετωπίζεις σαν ομάδα. Είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο και στον τρόπο που παίζουμε. Πηγαίνουμε πολύ καλά τελευταία και έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Σημασία έχει μετά από κάθε αγώνα να φεύγει ο κόσμος χαρούμενος με όσα είδε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όσοι έρχονται να μας δουν θα πρέπει να νιώθουν καλά και να το απολαμβάνουν στις ώρες που βρίσκονται στις εξέδρες.

Το μέλλον του Θρασύβουλου και η υπόθεση σωτηρία;

Θεωρώ πως θα καταφέρουμε τον στόχο μας γιατί έχουμε καλή ομάδα. Υπάρχει ποιότητα και πήραμε βαθμούς που είχαμε ανάγκη ώστε να γίνουν ακόμη καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Μπροστά μας έχουμε και άλλα παιχνίδια για να δείξουμε τις ικανότητες μας και να ανέβουμε περισσότερο στην βαθμολογία.

Last modified onΣάββατο, 24 Μάρτιος 2012 02:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep