Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

"Ανοικτό σε όλα το πρωτάθλημα"

 Ο Γιώργος Μανούσος μιλά στο FL News για την Καλλονή, τον ΟΦΗ και το πρωτάθλημα της Football League.

Θέλουμε εμείς είναι να παίζουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα μπορούν να έρθουν όλα και έρχονται στην πορεία.

Ο Γιώργος Μανούσος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης της Καλλονής μέσα στην Καλλιθέα. Δημιούργησε το πρώτο γκολ, σημείωσε το δεύτερο και κέρδισε το πέναλτι στο τρίτο. Η συμβολή του μέχρι τώρα στην πορεία της ομάδας της Μυτιλήνης είναι σημαντική, αλλά σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα. Ο ίδιος παραδέχεται πως η διακοπή του πρωταθλήματος και ο τραυματισμός του τον είχαν αφήσει πίσω, αλλά τώρα επανέρχεται και διεκδικεί το δικό του χώρο στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.   
«Είχαμε καλή απόδοση και σε άλλα ματς, αλλά μας έλειπε το γκολ. Θεωρώ πως στενεύουν και τα περιθώρια και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη πίεση που βγήκε θετικά. Γίνεται σημαντική δουλειά στην προπόνηση που βγαίνει στο γήπεδο. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη μέσα σε μια έδρα που μέχρι τώρα ήταν αήττητη».

Στη ζωή κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχουν στιγμές που συναντά δυσκολίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλέψεις για να τα ξεπεράσεις. Η δουλειά είναι αυτή που φαίνεται μέσα στο γήπεδο και μόνο με αυτή μπορείς να ανταμειφθείς


Τι θεωρείς πως έχει αλλάξει με την έλευση του Γιάννη Ματζουράκη;
«Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι. Θεωρώ πως αυτό που μας επηρέασε πολύ ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος και η δυσκολία λόγω των αποστάσεων να δώσουμε δυνατούς φιλικούς αγώνες σε εκείνο το κενό διάστημα ώστε να μείνουμε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο».

Εσύ μοιάζει να ανεβάζεις περισσότερο ρυθμούς;
«Ηταν πιο δύσκολο για εμένα το τελευταίο διάστημα διότι πριν την διακοπή είχα τραυματιστεί και έμεινα δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Συνολικά δηλαδή εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα μαζί με τον τραυματισμό μου».

Τώρα που έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και έχετε δει όλες τις ομάδες θεωρείς πως υπάρχουν απόλυτα φαβορί;

Ζήσαμε πολλά στα χρόνια που έμεινα στον ΟΦΗ, ειδικά την τρίτη χρονιά. Θεώρησα πως για δικό μου καλό έπρεπε να φύγω. Χρειαζόμουν να δουλέψω και να πάρω συμμετοχές ώστε να διακριθώ και να διεκδικήσω πάλι την επιστροφή μου σε υψηλό επίπεδο. t


«Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο και το αντίθετο. Κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός και δεν ξέρεις που θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Είναι ένα ανοικτό πρωτάθλημα σε όλα τα αποτελέσματα».

Οι στόχοι της Καλλονής;
«Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παίζουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα μπορούν να έρθουν όλα και έρχονται στην πορεία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε σοβαροί και να προσπαθούμε».

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο και το αντίθετο. Κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός και δεν ξέρεις που θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.


Η πορεία σου από τον Αιολικό στον ΟΦΗ και από εκεί πίσω πάλι στο νησί σου πως ήρθε;
«Θεωρώ πως δεν πήγα στον ΟΦΗ στην καλύτερη στιγμή της ομάδας. Μετά από μια καλή χρονιά δική μου στην Α’ Εθνική υποβιβαστήκαμε και ακολούθησε και ένας σοβαρός τραυματισμός που με κράτησε εκτός. Ζήσαμε πολλά σε αυτά τα χρόνια στον ΟΦΗ, ειδικά την τρίτη χρονιά τα προβλήματα αυξήθηκαν και μειώθηκε ο σεβασμός προς το πρόσωπο μου από ανθρώπους μέσα στην ομάδα, όχι από τον προπονητή μου. Θεώρησα πως για δικό μου καλό έπρεπε να φύγω. Χρειαζόμουν να δουλέψω και να πάρω συμμετοχές ώστε να διακριθώ και να διεκδικήσω πάλι την μεταγραφή μου σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας».

Παρακολουθείς τον ΟΦΗ;
«Χαίρομαι πραγματικά που πηγαίνει τόσο καλά η ομάδα και έχει αυτή την πορεία στην επιστροφή της. Εύχομαι με την καρδιά μου να μπει στα πλέι οφς διότι το αξίζουν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο πολύ καλός προπονητής που έχει».

Τι θεωρείς βασικό για το μέλλον σου;
«Στη ζωή κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχουν στιγμές που συναντά δυσκολίες και δεδομένα που δεν τα περίμενε. Αυτό που έχει σημασία είναι να δουλέψεις για να ξεπεράσεις όλα όσα βρεθούν μπροστά σου. Η δουλειά είναι αυτή που φαίνεται μέσα στο γήπεδο και μόνο με αυτή μπορείς να ανταμειφθείς».   

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep