Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

«Θέλω Super League»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ Μακάρο μιλά στο flnews.gr για τον Αστέρα Μαγούλας, τη ζωή του στην Ελλάδα, την κρίση και την ισπανική… παροικία!

Ο Αστέρας Μαγούλας έγραψε ιστορία, καθώς την περασμένη Κυριακή (9/02) κόντρα στην Επισκοπή πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Μέρος αυτής της ιστορίας αποτελεί πλέον και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ Μακάρο ή αλλιώς... Ντιεγκίτο. Μας συστήθηκε το καλοκαίρι, όταν ήρθε για λογαριασμό του Αστέρα Μαγούλας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κάντιθ, σημείωσε δύο τέρματα, έδωσε μία ασίστ και κατέκτησε δικαιολογημένα τον άτυπο τίτλο του MVP!

Ο Ντιεγκίτο, ο οποίος συμπληρώνει την εννιάδα των Ισπανών παικτών που αγωνίζονται στην Football League, Ισαάκ Χοβέ, Ανιέτε, Κρίστομπαλ, Βιγιαρέχο, Τόρες, Ζόρντι Μαρτίν, Πούλγκα, Ομάρ Μπούργκος, Ιβάν Καρίλ, μίλησε στο flnews.gr  τόσο για την ιστορική νίκη με την Επισκοπή, όσο και για τη ζωή του στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε στο ελληνικό, το ισπανικό πρωτάθλημα και την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ Μακάρο στο flnews.gr:

Δύο γκολ, μία ασίστ. Τι άλλο ζητά ένας προπονητής από έναν ποδοσφαιριστή του;

«Είμαι ευχαριστημένος επειδή η ομάδα μου πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Βοήθησα και εγώ για αυτό με τα δύο τέρματα και τη μία ασίστ, αλλά τώρα συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ακολουθεί ακόμη ένας «τελικός» με τον Αχαρναϊκό…

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε εάν κάνουμε τη δουλειά μας. Θα μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ποια είναι η γνώμη σου για την Football League;

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι ορισμένες ομάδες που έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν προετοιμαστεί καλά».

Παρακολουθείς το πρωτάθλημα της Super League;

«Έχει πολύ καλούς παίκτες, που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο».

Διαφορές ελληνικού και ισπανικού πρωταθλήματος;

«Δεν έχω παίξει στη Super League, ωστόσο, στην Ισπανία έχει περισσότερο κατοχή της μπάλας. Είναι διαφορετικά, αλλά και στην Ελλάδα το επίπεδο είναι καλό».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Θέλω η ομάδα μου να παραμείνει στη Β’ Εθνική και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Μαγούλα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα. Είναι όλοι τους καλοί και ευγενικοί άνθρωποι. Θα μου άρεσε να αγωνισθώ στη Super League».

Πώς ζεις την κρίση στην Ελλάδα;

«Η κατάσταση είναι δυσκολότερη από ότι στην Ισπανία. Ελπίζω η Ελλάδα να μπορέσει να βγει από την κρίση όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Πώς είναι η ζωή σου στη χώρα μας;

«Περνάω το χρόνο μου στο σπίτι, στο ίντερνετ παρέα με την οικογένειά μου, την κοπέλα μου. Όταν έχουμε ρεπό πηγαίνω βόλτες, βλέπω ταινίες».

Η ζωή στην Ισπανία είναι πολύ διαφορετική;

«Είναι διαφορετική. Η κουλτούρα, τα φαγητά. Το κοινό μας στοιχείο είναι ότι είναι καλοί άνθρωποι!».

Κάνεις παρέα με συμπατριώτες σου από το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Μιλάω με τον Βιγιαρέχο του Ηρακλή Ψαχνών και τον Τόρες της Καλλιθέας».

Ποια ομάδα έχεις ξεχωρίσει στη φετινή Football League;

«Τον Ολυμπιακό Βόλου».

Το αγαπημένο σου φαγητό στην Ελλάδα;

«Το παστίτσιο».

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep