«Η ουσία μετράει...»

Ο Μάκης Γκέζος μίλησε στο flnews.gr για τον πρώτο βαθμό της Γλυφάδας στο πρωτάθλημα.

Τον πρώτο πόντο στην ιστορία της στη Football League κατέκτησε η Γλυφάδα στο ματς της Κυριακής (20/10) με τον Φωστήρα. Σκόρερ των «κοκκινόμαυρων» στη μάχη του Ταύρου ο 21 ετών μέσος, Μάκης Γκέζος, ο οποίος μετακόμισε από τον Πανιώνιο, στην ομάδα των νοτίων προαστίων και φρόντισε με το τέρμα του να… γράψει ιστορία και να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών στο πρωτάθλημα.

Ο Γκέζος μίλησε στο flnews.gr για τον νέο τεχνικό της Γλυφάδας, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, τη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και τόνισε ότι ο πόντος αυτός ήταν… θετικό σημάδι για την περαιτέρω πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάκη Γκέζου στο www.flnews.gr:

Την Κυριακή, παρουσιάσατε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κατακτήσατε τον πρώτο σας βαθμό στο πρωτάθλημα. Τι άλλαξε;

«Στο παιχνίδι με τον Φωστήρα παρουσιαστήκαμε με διαφορετική νοοτροπία. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε λιγότερα λάθη. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα δεν μας φτάνει ο βαθμός, αλλά είναι ένα καλό σημάδι για την συνέχεια. Είχαμε δυνατότητες για το κάτι παραπάνω, αλλά σε παιχνίδια αυτής της κατηγορίας πρέπει να παίζουμε πιο συγκεντρωμένα».

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα;

«Μας είπε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες απώλειες. Να κοιτάμε να παίρνουμε τα αποτέλεσματα. Η Β’ Εθνική δεν χρειάζεται θέαμα και ποδόσφαιρο, αλλά ουσία».

Eπόμενο ματς με Επισκοπή. Δύο λόγια για την εν λόγω αναμέτρηση;

«Όχι μόνο στο ματς με την Επισκοπή, αλλά σε όλα τα παιχνίδια θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Απο εδώ και πέρα το οφείλουμε να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να αποδείξουμε ότι δεν αξίζει να βρισκόμαστε χαμηλα».

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep