Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Έμειναν έκπληκτοι οι γονείς μου»

Ο Όσκαρ Ροντρίγκεζ του Πανηλειακού μίλησε για την απόφασή του να παίξει στον Πανηλειακό.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «estadiodeportivo» έδωσε ο αμυντικός του Πανηλειακού, Όσκαρ Ροντρίγκεζ. Ο 33χρονος στόπερ αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στη χώρα μας, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και αυτή στην ομάδα του Πύργου, ενώ στάθηκε στις επαφές που διατηρεί με ποδοσφαιριστές που συνηπήρξε στη Σεβίλλη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ:

-Πώς είναι η ελληνική περιπέτεια;

«Είμαι εδώ μερικές μέρες. Υπέγραψα στον Πανηλειακό μόλις δύο μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, παρότι συζητούσα αρκετές εβδομάδες. Ταξίδεψα στην Ελλάδα, υπέγαψα, προπονήθηκα και έπαιξα και στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε 15 μέρες».

-Πώς πήρες την απόφαση να παίξεις στον Πανηλειακό;

«Είχα προτάσεις από Ταϊλάνδη και Ιταλία. Περίμενα καιρό προτού αποφάσισα, μέχρι που αγχώθηκα. Στο τέλος έπρεπε να διαλέξει μεταξύ τριών προτάσεων. Ο Πανηλειακός ήταν η ομάδα που με έπεισε. Είχα πρόταση και από το Χονγκ Κονγκ».

-Θα είσαι με τους δικούς σου στην Ελλάδα;

«Όχι, μόνος. Μία μέρα προτού ταξιδέψω στην Ελλάδα τηλεφώνησα στους γονείς μου και τους είπα: 'Πάω στην Ελλάδα'. Οι γονείς μου μού είπαν: 'Τι λες; Αλήθεια;'. Έμειναν έκπληκτοι, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος. Δεν είχα καλή ψυχολογία γιατί άργησα να βρω ομάδα, αλλά πήρα αυτό που μου αξίζει».

-Είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου;

«Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ποδόσφαιρο μετά από τόσα χρόνια εκτός Ισπανίας. Στόχος μας στον Πανηλειακό είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε την άνοδο. Νομίζω μπορώ να παίξω καλή μπάλα».

-Η κοινωνικοοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι περίπλοκη. Τι έχεις παρατηρήσει;

«Η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη, όπως στις περισσότερες χώρες. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έχω παρατηρήσει τόσο μεγάλη κρίση. Ξέρω ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε εμένα υποσχέθηκαν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

-Έχεις προσαρμοστεί στο νέο σου περιβάλλον;

«Τα καταφέρνω. Έχω μάθει μερικές βασικές λέξεις στα ελληνικά, ειδικά αυτές που αφορούν στην άμυνα, που είναι η θέση μου. με υποδέχτηκαν θερμά εδώ. Με πήραν από το αεροδρόμιο και μου έκλεισαν ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο».

-Έχεις κατήσει επαφές με τους πρώην συμπαίκτες σου στη Σεβίλλη;

«Με πολλούς. Με τον Πάμπλο Αλφάρο, τον Χάβι Ναβάρο, τον Πάκο Λεάλ, τον Καρλίτος. Αλλά και με τον Σέρχιο Ράμος και τον πακίτο Γκαγιάρδο που τώρα είναι στην Ουγγαρία».

Last modified onΠέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2013 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep