Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με κράτησε ο Λαμπράκης»

Ο captain του Εργοτέλη, Ντιέγκο Ρομάνο μίλησε για τις τάσεις φυγής και την άνοδο.

Ο Αργεντινός χαφ της ομάδας του Ηρακλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πατρίς» και παραδέχτηκε ότι ζήτησε να αποχωρήσει, αλλά ο Σταύρος Λαμπράκης και η αγάπη του Εργοτέλη τον κράτησαν, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα, που αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρομάνο:

-Ντιέγκο, μίλησε μας για την εκπληκτική πορεία του Εργοτέλη στον α' γύρο.

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά, καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε και νομίζω καλύτερα δεν γινόταν αφού είμαστε στην πρώτη θέση και αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα είχαμε ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό που έχουμε πετύχει αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος και μόνο με δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Ποιο ήταν το μυστικό που έφερε τον Εργοτέλη στην πρώτη θέση;

«Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Προπονητής, παίκτες, παράγοντες, όλοι είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε ένα στόχο και ένα όνειρο για τον οποίο δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Περάσαμε δύσκολα, με οικονομικά προβλήματα αλλά αυτά μας έκαναν πιο δυνατούς. Έχουμε πολλή όρεξη όλοι και δουλεύουμε για να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο που έχουμε βάλει».

-Ποια είναι η συμβολή του Γκόγκιτς στην πορεία της ομάδας;

«Ο προπονητής μας είναι καλός άνθρωπος. Μας έχει βάλει στο μυαλό και κυρίως στα νέα παιδιά ότι σε κάθε ματς πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και με όποιο αντίπαλο κι αν παίζουμε να πηγαίνουμε για τη νίκη. Ο Εργοτέλης φέτος όπου κι αν αγωνίζεται παίζει πάντα για τη νίκη, έχουμε αποκτήσει αυτή τη νοοτροπία όλοι οι παίκτες».

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στον α’ γύρο;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έφυγε ο Δημήτρης Παπουτσάκης γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εγώ ήθελα να φύγω όπως και κάποια άλλα παιδιά, είχα πρόταση όπως και το καλοκαίρι από Σούπερ Λίγκα, όχι ότι δεν αγαπούσα την ομάδα, αλλά γιατί έχω οικογένεια και έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον. Με κράτησε στην ομάδα ο Σταύρος (σ.σ. Λαμπράκης). Μου έδειξαν οι άνθρωποι ότι με θέλουν πολύ και έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να με κρατήσουν. Είμαι χαρούμενος που έμεινα και έχω πολλή όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα».

- Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στον α’ γύρο;

«Η νίκη στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά με 4-1. Ακούστηκαν πολλά εκείνες τις μέρες και δείξαμε οι παίκτες, αλλά και όλοι στο τιμ ότι το μόνο που θέλουμε είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι μετά το παιχνίδι γιατί ήταν μια σημαντική νίκη».

-Ο Ντιέγκο Ρομάνο γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος;

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Εργοτέλη. Έχω όρεξη και πάω κάθε μέρα στην προπόνηση για δουλειά. Μου αρέσει στην ομάδα και θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για να πάμε στην Σούπερ Λίγκα».

-Τι πρέπει να προσέξει ο Εργοτέλης στον β’ γύρο και να μείνει στην θέση που είναι για να κερδίσει την άνοδο;

«Χρειάζεται να δουλεύουμε πολύ. Να μην χαλαρώσουμε και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι με στόχο να το κερδίζουμε. Δεν ξέρω πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν ακόμα, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Εμείς πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να παίζουμε για τη νίκη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

-Τι έχεις να πεις για τα νέα παιδιά της ομάδας;

«Υπάρχουν πολλοί καλοί νέοι παίκτες. Έχουν ταλέντο αλλά πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και να ακούνε τον προπονητή. Έχουμε καλή ομάδα και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Να έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Εμείς θα τα δίνουμε όλα για να φέρουμε τον Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκα για να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας. Έχουμε το ίδιο όνειρο με τους φιλάθλους μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να το κάνουμε πραγματικότητα».

Last modified onΤετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 22:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep