Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Χατζηλάμπρος

Ο ποδοσφαιριστής, Στάθης Χατζηλάμπρος έφυγε από τη ζωή μία ημέρα πριν κλείσει 27 χρόνια ζωής.

Στο πένθος βύθισε το ελληνικό ποδόσφαιρο η απώλεια του Στάθη Χατζηλάμπρου. Ο ποδοσφαιριστής του Ελλοπιακού μία ημέρα πριν γιορτάσει τα 27α γενέθλιά του έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο το πρωί της Κυριακής (23/06).

Ο Χατζηλάμπρος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού. Έπαιξε με τους Πράσινους και στη Super League, ενώ στη Super League 2 φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ τη σεζόν 2022-23. Αγωνίστηκε ακόμα σε Θήβα, Άγιο Ιερόθεο, Πανελευσινιακό και στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς είχε 16 συμμετοχές και 7 γκολ με τον Ελλοπιακό. Ο τελευταίος γνωστοποίησε το τραγικό συμβάν και ανέφερε:

«Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας. ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας. Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει. Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας. Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Στάθης Χατζηλάμπρος».

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει συγκλονισμένη τη βαθιά οδύνη της για τον χαμό του Στάθη Χατζηλάμπρου. Ο Στάθης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και μάλιστα διετέλεσε αρχηγός τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19 του Λεβαδειακού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Στάθη! Καλό σου ταξίδι…».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούνιος 2024 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep