Αποσύρθηκε στα 25 του ο Χατζηδίμπας!

«Όταν κάτι δεν σε γεμίζει πια, να μάθεις να το αφήνεις και να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά», δήλωσε ο πρώην μέσος του Αιγάλεω, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας.

Σε ηλικία 25 ετών αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας. Ο πρώην μέσος του Αιγάλεω με ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο! Όπως σημείωσε, «Όταν κάτι δεν σε γεμίζει πια, να μάθεις να το αφήνεις και να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά».

Ο Χατζηδίμπας ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ και έπαιξε σε Εργοτέλη, Ιάλυσο, Καραϊσκάκη Άρτας, Καλλιθέα, Προοδευτική και Αιγάλεω. Με το Σίτι στο περσινό πρωτάθλημα έπαιξε σε 3 ματς και αποχώρησε, καταθέτοντας προσφυγή. Στη Super League 2 ο Χατζηδίμπας είχε 58 παρουσίες.

Η ανάρτησή του:

«Αγαπημένο μου ποδόσφαιρο..

Ευχαριστώ για τις χαρές, τις λύπες, τις νίκες, ήττες, επιτυχίες, αποτυχίες, τους φίλους, τους εχθρούς, τα όμορφα, τα άσχημα, τα γέλια, τα δάκρυα, τις αναμνήσεις, τα ταξίδια. Στους συμπαίκτες και αντιπάλους που είχα, τους προπονητές και προέδρους που διαφώνησα, τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές που κούρασα και τις ομάδες ΠΑΟΚ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ATHENS KALLITHEA, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και ΑΙΓΑΛΕΩ τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία.

Η διαδρομή ήταν όμορφη.. Όταν κάτι δεν σε γεμίζει πια, να μάθεις να το αφήνεις και να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Τα λεμε στην άλλη πλευρά».

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούνιος 2024 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep